Gradimo skupaj … če imamo izvajalca

Nepremičninska mrzlica je na vrhuncu. Obseg gradnje, investicij in transakcij se giblje blizu vrhunca, ki smo ga doživeli v letih 2007 in 2008. Pozitivna rast pa vpliva tudi na zasedenost izvajalcev.

Če je v preteklih letih bilo mogoče skoraj takoj dobiti izkušenega izvajalca del za obnovo ali gradnjo vašega doma, so čakalni roki sedaj postali nova normalnost. Kvalitetni izvajalci pa skupaj s premijsko ceno storitve lahko zahtevajo tudi večmesečne čakalne roke. Za kvalitetno vgradnjo in izvedbo je namreč veliki večini vredno počakati nekaj časa, kot pa tvegati z manj izkušenim ali manj kvalitetnim graditeljem.

Zaradi tega je pomembno, da v morebitne načrte za kakršnekoli posege v vašo nepremičnino ne gledate zgolj na pravo sezono, ampak hkrati tudi pomislite na časovnico, ki se bo smiselno vključila v proste termine vašega izbranega izvajalca. Ob šest mesečnih časovnih rokih (ali več) za določene krovce se obnova strehe tako ne bo mogla zgoditi spomladi ali poleti, četudi vam to osebne finance in čas dopuščajo.

V namen razrešitve tega problema Schiedel, Weber in Gerard sodelujočim v nagradni igri “Gradimo skupaj” omogočamo, da nam posredujete vašo telefonsko številko in pomagali vas bomo povezati z našo kvalitetno bazo podizvajalcev, ki jim zaupamo. Obrtniško kvalitetna vgradnja bo izkoristila ves potencial materialov in vam omogočila karseda kvalitetno bivanje v vašem novem ali obnovljenem domu.

Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRGradimo skupaj
Prejšnji članekLahek toplotno izolacijski beton Politerm
Naslednji članekKreativna uporaba pnevmatik
Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.