Dočakajte pomlad v zimskem vrtu

Zimski vrt

Tudi vas utruja zimska sivina in komaj čakate tople pomladne dni? Do pomladi nas ločita še dva meseca, a v naravi lahko uživate že danes! Tudi zima ponuja prelep pogled na zasneženo pokrajino in če dovolj pozorno opazujete okolico, boste pomlad zasledili prej kot ostali.

Zasteklen prostor oddiha

Zimski vrt je prostor, ki vam ponuja pristen stik z naravo. Steklene stene omogočajo razgled na okolico in čeprav se vam zdi, da v zimskih mesecih narava spi, vam ponuja pogled na življenje. Opazite ptičke, ki iščejo hrano? Kaj pa sosedovo mačko, ki jih preganja? V udobju zimskega vrta bosta prvi opazili prebujajoče se brstiče na drevesih.

Pogled iz zimskega vrta

Obilica svetlobe

Nobena skrivnost ni, da si močno želimo daljših dni in toplote. Kratki dnevi in stalna megla nas utrujata, pomanjkanje svetlobe pa lahko vodi v motnje v razpoloženju. Zimski vrt reši to težavo, saj vam tudi v sivih dneh omogoči, da se okopate v naravni svetlobi. Temačni dnevi bodo tako z zimskim vrtom postali preteklost!

Kotiček za gojenje sadik

Spadate med vrtičkarje in pomlad za vas pomeni tudi čas sajenja? Potem je zimski vrt kot nalašč za vas, saj lahko v njem vse leto vzgajate rastline. Sadike lahko v pomladnih mesecih vzgojite v prostoru z obilico sončne svetlobe in se tako pripravite na vrtno sezono. Vaši sosedi bodo zavidali cvetoče zelenje v vašem domu.

Jedilnica v zimskem vrtu

Izberite prave strokovnjake

Pri gradnji zimskega vrtu je pomembno, da izberete profesionalce, ki zagotavljajo kakovostno izvedbo v predvidenem roku. Izkušena ekipa MCA inženiringa že desetletje deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva. Ponujajo tudi brezplačno svetovanje, ki vključuje strokovno svetovanje, 3D izris in izvedbo izmer. Za podrobne informacije jim pišite na elektronski naslov mca@t-1.si ali jih pokličite na telefonsko številko 031 612 348. 

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekTriki in nasveti za čiščenje mikrovalovne pečice
Naslednji članekEnergetsko učinkovite hiše
logo MCA

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.