5 prednosti aluminijastih oken in vrat

Okna v zimskem vrtu
Foto: on MCA inženiring

Aluminij je vse pomembnejši element moderne gradnje, najdemo ga predvsem v oknih in vratih. Gre za zelo kvaliteten material, ki obenem zagotavlja moderno estetiko, ki je tako iskana v sodobni minimalistični gradnji. Katere prednosti ima aluminijasto stavbno pohištvo?

Odlična toplotna in zvočna izolacija

Tako aluminijasta vrata kot okna se lahko pohvalijo z odlično toplotno in zvočno izolativnostjo. To je še posebej priročno, če živimo na območjih z več hrupa ali če želimo privarčevati pri stroških ogrevanja in hlajenja. Glede na rastoče cene energentov v zadnjem letu je to zagotovo velika prednost.

Dolga življenjska doba

Prenove doma so zahteven projekt, tako finančno kot časovno. Zato je smiselno, da izberemo materiale, ki nam bodo služili dolga leta. Aluminijasta vrata in okna vam bodo služila dolgo časa, zato vam ne bodo povzročala nepotrebnih skrbi glede menjave.

Jedilna miza in okna v ozadju
Foto: on MCA inženiring

Estetska raznolikost

Pri aluminijastih vratih in oknih imate na izbiro široko ponudbo različnih oblik, barv in stilov, tako da lahko najdete tista, ki vam ustrezajo. Zaradi širokega spektra barv in stilov boste zlahka našli vaša sanjska okna in vrata.

Enostavno vzdrževanje

Tudi vi sovražite čistiti okna in z opravilom odlašate v nedogled? Aluminijasta okna zagotavljajo minimalno vzdrževanje, zato se lahko mirne vesti posvetite drugim opravilom.

Visoka stopnja odpornosti

Aluminijasta vrata so visoko odporna na vremenske vplive, zato se ne boste tresli vsakič, ko bo padala toča. Tudi aluminijasta okna so zelo trpežna, tako da so odlična izbira za vse, ki jih skrbi vpliv vremena in okolja.

Zimski vrt
Foto: on MCA inženiring

Stavbno pohištvo in zimski vrtovi iz aluminija

Okna in vrata iz aluminija so odlična izbira, še posebej, če montažo opravijo izkušeni strokovnjaki. In ko že govorimo o njih, ne moremo mimo zimskih vrtov, za katere so specialisti pri podjetju MCA Inženiring. Najnovejši trend v domovanjih, ki omogoča njihovo povečanje in hkrati zagotavlja vse, kar smo našteli prav pri prednostih alu oken in vrat. Za izvrstne zimske vrtove, alu okna in alu vrata se za nasvet, izdelavo in montažo namenite k MCA Inženiring.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Prejšnji članekElektrični avto Xiaomi MS11: V javnost pricurljale prve slike
Naslednji članekPripravite ‘pijane’ palačinke z gin tonikom in razveselite brbončice
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.