5 načinov, kako vam zimski vrt izboljša življenje med korono

Koronavirusi so ponovno v polnem razcvetu in NIJZ nas svari, da naj raje ostanemo doma. Toda tam ni nič zanimivega in vsega smo že naveličani. Ni res! Za majhno investicijo si lahko stari dom spremenimo v luksuzni počitniško-sprostitveni prostor, ki nas bo navdihnil in napolnil s svežo energijo. Poglejmo, kaj vse bi lahko počeli v svojem novem zimskem vrtu.

1. Zelena pisarna

Delo od doma je letos v Sloveniji prav zacvetelo in še več ga lahko pričakujemo. Toda namesto dela za kuhinjsko mizo ali pred belo steno pomislite, kako lepo bi bilo delati v svetlem prostoru, obdanem z zelenjem in drugimi rastlinami. To bi bila pisarna v naravi, a še vedno z dovolj zaščite in zasebnosti za nemoteno delo.

Miza in stoli v zimskem vrtu MCA Kamien

2. Kotiček za branje in sproščanje

Zjutraj se zbudite in prižgete radio ali televizijo. Še več nadležnih hrupov. Pomislite, kako lepo bi bilo z jutranjo kavico odcepetati na udoben fotelj, obdan z naravo, in brati knjigo ali preprosto občudovati, kako raste trava.

3. Dnevna soba, številka dve

Če vprašamo, kateri prostor vam je najbolj všeč, bo večina izbrala dnevno sobo. A tam hitro nastane gneča ter boj za daljinec in mesto na najboljšem delu kavča. A ne bi bilo prav odlično, če bi dobili še en najljubši prostor v hiši? Vsa družina bo hvaležna.

4. »Zunanja« kuhinja

Kako lepo je poleti, ko lahko zunaj pečemo na žaru. Hrana ima čisto drugačen okus. Tudi na zimski vrt lahko postavimo žar (pa naj bo plinski, električni ali na oglje) in imamo piknike v naravi celo leto. Kuhanje bo postalo bolj zabavno in tudi rastline bodo hvaležne dodatni toploti.

Jedilnica v zimskem vrtu MCA Kamien

5. Fitnes soba

Za novo leto ste si obljubili, da boste letos šli v fitnes. Letos pa čisto zares. In tokrat niste bili sami krivi, da se to ni realiziralo. Če ne bi bilo korone, bi prav zares šli tja. No, namesto da plačujete 600 evrov letno za članarino, si postavite kotiček za razgibavanje na zimski vrt. Namesto da tečete proti steni na tekalni stezi, boste telovadili v naravi. Vse to zelenje pa vas bo obdalo z dodatnim kisikom, ki bo povečal izgorevanje maščob in gradnjo mišic.

Zimski vrt boste enostavno realizirali z izkušeno ekipo strokovnjakov MCA inženiringa, ki deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva in že 7. leto stremi k temu, da vam zagotovi ustrezno kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekTestiranje zimskih pnevmatik dimenzij: 205/55 R 16 in 235/55 R 17
Naslednji članekVodilni slovenski nepremičninski portal se je prodal
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

1 komentar

  1. Investicija bi mogoče bila sprejemljiva, problem pa je, da zimski vrt kot je na sliki, potrebuje navadno gradbeno dovoljenje. Potreben je DGD projekt, plačati je potrebno komunalni prispevek in čakati mesece, da pridobite gradbeno dovoljenje…

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.