3 načini uporabe zimskega vrta

Dnevna soba v zimskem vrtu
Foto: on MCA inženiring

Zimski vrt je arhitekturni biser, ki doda vrednost vašemu domu in ustvari dodaten, pogosto še kako potreben, prostor v hiši. V njem lahko uživamo v vseh vremenskih razmerah in letnih časih, saj gre za zaprt prostor, ki pa zaradi steklenih sten vzbuja občutek zunanjosti. Niste prepričani, za kaj bi ga sploh uporabili? Spodaj podajamo nekaj predlogov.

Domača pisarna

Če ste eden tistih, ki še vedno delajo od doma, vam bo zagotovo prav prišel ločen prostor, kjer se lahko v miru posvetite delu. Zaradi svojih arhitekturnih značilnosti zimski vrt omogoča nemoten razgled na okolico, da si lahko med delom spočijete oči. Vaši otroci in partner vas ne bodo več motili med delom, saj se boste lahko umaknili v prostor, zgrajen posebej za vas in vaše službene obveznosti.

Jedilnica

Vam manjka bolj formalna jedilnica, v kateri bi se lahko družili s prijatelji in družinskimi člani? Zimski vrt lahko izkoristite za formalno jedilnico, v kateri boste lahko gostili družabne večere. Vaši gosti bodo navdušeni nad dodatnim prostorom in razgledom, saj bodo med obedom lahko uživali v lepoti narave, ki obdaja vaš dom.

Soba za druženje

So vam dnevno sobo zasegli otroci, ki vse dneve gledajo Netflix? Za več miru in sprostitve lahko ustvarite dodatno dnevno sobo, v katero se boste lahko umaknili pred družinskim vrvežem. Televizijo pustite izven prostora, da si zagotovite prostor, v katerem se boste lahko resnično sprostili in odpočili.

Jedilnica v zimskem vrtu

Delo prepustite strokovnjakom

Zimski vrt boste enostavno realizirali z izkušeno ekipo strokovnjakov MCA inženiringa, ki deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva. Podjetje stremi k temu, da vam zagotovi ustrezno kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članek3 prednosti ravnih streh
Naslednji članekKakšno kuhinjsko stensko oblogo izbrati
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.