3 načini uporabe nadstreškov

Nadstrešek NIROS
Photo by NIROS kovinastvo Janez Tišler s.p.

Nadstrešek je izredno praktičen arhitekturni element, ki nam nudi zaščito in udobje v vseh vremenskih razmerah. Lahko so barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati. Izberete lahko tudi INOX nadstreške. Kje pa jih lahko uporabimo, da nam zagotovijo maksimalno udobje in praktičnost?

Nadstrešek za terase

Eden najpomembnejših krajev, kjer potrebujemo nadstrešek, je seveda terasa. Vroča poletja in močno UV sevanje zahtevajo večjo zaščito pred sončnimi žarki in ravno to nam nudi nadstrešek. Ta zagotavlja večje udobje zunanjega bivanja in večjo uporabnost terase ali balkona, saj nas ščiti pred dežjem, vetrom in soncem.

Nadstrešek nad zimskim vrtom
Photo by NIROS kovinastvo Janez Tišler s.p. on NIROS kovinarstvo Janez Tišler s.p.

Avtomobilski nadstrešek

Če nimate garaže, kamor bi lahko parkirali svojega jeklenega konjička, je nadstrešek obvezen. Avto namreč varuje pred neugodnimi vremenskimi vplivi, kot so dež, toča in sneg, s čimer se ohranja večja vrednost vašega vozila. Trdna konstrukcija nadstreška zagotavlja visoko stopnjo varnosti, moderna oblika pa vašemu dvorišču doda noto elegance.

Vhodni nadstrešek

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste pred vhodom v hišo zapirali dežnik, hkrati pa se borili z nakupovalnimi vrečkami? Z nadstreškom teh skrbi ne boste več imeli. Vhod bo zaščiten pred dežjem, snegom in vetrom, iz hiše pa boste lahko stopili v vseh vremenskih razmerah, saj boste še vedno imeli streho nad glavo. Hkrati vhodni nadstreški poskrbijo za poseben estetski videz vašega doma.

Nadstrešek nad vhodnimi vrati v hišo
Photo by NIROS kovinastvo Janez Tišler s.p. on NIROS kovinastvo Janez Tišler s.p.

Zaupajte strokovnjakom

Ne glede na to, kateri nadstrešek potrebujete v vašem domu, so prava izbira strokovnjaki podjetja NIROS kovinarstvo Janez Tišler s. p. Podjetje že dve desetletji izdeluje stopniščne, balkonske in dvoriščne ograje ter nadstreške in ostale konstrukcije. Za več informacij jih pokličite na telefonsko številko +386 (0)2 540 10 55 ali pišite na elektronski naslov komerciala@niros.info.

Photo by NIROS kovinastvo Janez Tišler s.p. on NIROS kovinastvo Janez Tišler s.p.
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekAlpine razkril presunljiv koncept Alpenglow
Naslednji članekNove gradbene prakse lahko povečujejo koncentracijo onesnaževalcev zraka v notranjih prostorih
Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.