MIK: Prodajni hit te zime, podaljšan v februar!

MIK Celje

MIK vam podari dodaten sloj stekla. 3-slojno steklo za ceno 2-slojnega.* Ne čakajte pomladi, ne čakajte na maj, zima je pravi čas za menjavo vaših oken! MIK vam pri vsakem kvadratnem metru stekel vaših novih MIK oken podari več kot 27 €.

Zaščitite svoj dom pred nizkimi zimskimi temperaturami. Izberite bolj izolativna 3-slojna stekla in ohranite kar do 50 % več toplote vašega doma in s tem porabite manj za ogrevanje.

Izkoristite podaljšanje prodajne akcije, izberite okna MIK, ki bodo poskrbela, da bodo mrzle zime v vašem domu preteklost.

Tudi v februarju lahko izkoristite ekskluzivno ponudbo, v kateri vam MIK podari dodatno plast stekla. Plačali boste 2-slojna stekla*, med tem ko bo vaš dom z MIK okni zaščiten pred nizkimi zunanjimi temperaturami s 3-slojnimi stekli.

Vabljeni, da oddate povpraševanje, mi pa bomo poskrbeli za nepremagljivo ponudbo s 3-slojnimi stekli na vaših oknih, pri čemer boste plačali le za 2-slojna stekla.

Svoje povpraševanje oddajte ZDAJ

* Trajanje akcije: 1. 2. do 28. 2. 2019. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 60 % zneska celotne ponudbe do 28. 2. 2019. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo. 

Urednik portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekEmisije ogljika v Združenem kraljestvu so od leta 1990 nižje za 38 %
Naslednji članekZaživela nova spletna stran za obveščanje javnosti glede priprave celovitega nacionalnega energetskega in podnebnega načrta Slovenije

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.