MIK: Prodajni hit te zime, podaljšan v februar!

MIK vam podari dodaten sloj stekla. 3-slojno steklo za ceno 2-slojnega.* Ne čakajte pomladi, ne čakajte na maj, zima je pravi čas za menjavo vaših oken! MIK vam pri vsakem kvadratnem metru stekel vaših novih MIK oken podari več kot 27 €.

Zaščitite svoj dom pred nizkimi zimskimi temperaturami. Izberite bolj izolativna 3-slojna stekla in ohranite kar do 50 % več toplote vašega doma in s tem porabite manj za ogrevanje.

Izkoristite podaljšanje prodajne akcije, izberite okna MIK, ki bodo poskrbela, da bodo mrzle zime v vašem domu preteklost.

Tudi v februarju lahko izkoristite ekskluzivno ponudbo, v kateri vam MIK podari dodatno plast stekla. Plačali boste 2-slojna stekla*, med tem ko bo vaš dom z MIK okni zaščiten pred nizkimi zunanjimi temperaturami s 3-slojnimi stekli.

Vabljeni, da oddate povpraševanje, mi pa bomo poskrbeli za nepremagljivo ponudbo s 3-slojnimi stekli na vaših oknih, pri čemer boste plačali le za 2-slojna stekla.

Svoje povpraševanje oddajte ZDAJ

* Trajanje akcije: 1. 2. do 28. 2. 2019. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 60 % zneska celotne ponudbe do 28. 2. 2019. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo. 

Urednik portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekEmisije ogljika v Združenem kraljestvu so od leta 1990 nižje za 38 %
Naslednji članekZaživela nova spletna stran za obveščanje javnosti glede priprave celovitega nacionalnega energetskega in podnebnega načrta Slovenije
Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.