Okna SATLER s sistemom za pametno odpiranje

Visoka toplotna in zvočna izolacija, energetsko učinkovita okna, izjemna vzdržljivost, vsestranska možnost oblikovanja in poštene cene odlikujejo okna SATLER.

Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so Aluplast, Heroal, Winkhaus, Gebherdt stahl, Reflex, vam zagotavljajo vrhunsko kakovost njihovih izdelkov.

Vzporedno odmaknjena okna – naravno prezračevanje

Okna niso samo steklene plošče, ki v hišo prepuščajo svetlobo, ampak pomemben arhitektonski gradnik stavbe. Pri podjetju Winkhaus se tega pomena dobro zavedajo, zato razvijajo inteligentne in zmogljive sisteme, ki so – očem skrito – vgrajeni v okna.

Zaradi vzporedno odslonjenega okenskega krila od okvirja nastane 6 mm velika prezračevalna reža po celotnem obodu. Ta rešitev omogoča idealno ozračje v prostoru z blago, stalno izmenjavo zraka, hkrati pa zagotavlja zaščito proti vlomu (enako kot ima to zaprto okno). Z okni, ki imajo vgrajen sistem za vzporedno odmaknjena okna, bo vaš dom varen tudi pred hrupom in nalivi, poleg tega pa s kroženjem zraka učinkovito preprečujete pojav plesni.

Okna SATLER znova dokazujejo, da so odlično prilagojena na zahteve prihodnosti in s tem na vaše zahteve!

Obiščite jih na Sejmu dom 2018

V času od 13. do 18. marca 2018 se vam obeta edinstvena priložnost, da jih obiščete na Sejmu Dom, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Najdete v dvorani A2 – Kocka, na razstavnem prostoru številka 30.

Sejem poteka pod sloganom: »Ključne rešitve za vse tiste, ki gradijo, prenavljajo ali pa to načrtujejo,« in vam ponuja možnost, da se pobližje seznanite z njihovo tradicijo, ponudbo, načinom dela ter produkti, ki jih odlikujejo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.