Marlesovi dnevi odprtih vrat ponovno v živo – najsodobnejše bivanjske rešitve

V podjetju Marles, največjem in vodilnem proizvajalcu lesenih montažnih hiš v Sloveniji, pripravljajo dan odprtih vrat v živo.

Po uspešno izpeljanih virtualnih dnevih odprtih vrat, kjer so se obiskovalci lahko iz udobja svojega doma sprehajali po Marles hišah, vas naslednjo soboto, 6. junija 2020, vabijo, da jih obiščete v pasivni hiši Veritas v Ljubljani. Med 10. in 15. uro bo potekal prvi predpoletni dan odprtih vrat v živo.

Linija hiš Veritas je v arhitekturnem studiu Marlesa bila razvita kot odgovor na izjemno veliko povpraševanje po sodobno zasnovanih hišah čistih linij s kompaktnim dizajnom ter veliko prostora za individualnost.

Hišo Veritas z dvokapno streho odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen, a hkrati prostoren tloris ter visoka energetska učinkovitost. Hiša je grajena v standardu pasivne hiše, z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo zdravo ter ugodno bivalno klimo. Odlika arhitekturne zasnove in tehnologije je individualna prilagoditev urbanističnim zahtevam, ki so botrovali prilagoditvi naklona strehe iz enokapne strehe v dvokapnico. Želja po preprosti tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do prostorne mansardne hiše za sodobno družino, zgrajene na ključ.

S predstavitvijo dvokapne pasivne hiše Veritas v Ljubljani Marles ponuja bodočim uporabnikom priložnost, da si pridobijo odgovore na vsa vprašanja v zvezi z gradnjo, o konstrukcijskih sistemih, novostih in inovacijah na področju tehnologije ter o ogrevanju in prezračevanju pasivnih in visokoučinkovitih hiš.

Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih pomladnih ugodnosti 2020 in bo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratna sredstva Eko sklada, obenem pa vam Marles nudi pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Marles že 78 let narekuje razvojne smernice, in sicer tako na področju materialov, ekologije in energijske varčnosti, kot na področju arhitekture in oblikovanja. Prepoznan kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih objektov, se ponaša z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati in preverjeno kakovostjo. Po lanskoletnem tretjem zaporednem prejemu certifikata bonitetne odličnosti AAA, so v podjetju Marles hiše Maribor, d.o.o., letos s prejemom ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI AAApotrdili tudi uvrstitev med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.

Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek je na voljo na spletni strani (www.marles.com).

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekZakaj je namestitev žleba pomembna?
Naslednji članekNasveti, da bo vaša trava lepša od sosedove
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.