Kaj potrebujete za postavitev zimskega vrta?

Zimski vrtovi so postali popularni v 19. stoletju in se vseskozi razvijajo in pridobivajo na priljubljenosti. Danes so želja številnih lastnikov nepremičnin in simbol udobja. Zakaj si ga je vredno omisliti?

V osnovi gre pri zimskem vrtu za praktično najboljši možni način, kako povečati bivalni prostor, ne da bi se bilo treba seliti v drugo nepremičnino. Zimski vrt nudi udobje v varnem zavetju, po drugi strani pa imate občutek, da ste na prostem. S postavitvijo zimskega vrta hkrati tudi znatno povečate tržno in uporabno vrednost nepremičnine, saj ji dodate prostor, ki ga je mogoče uporabljati v številne namene.

Različne funkcije

Vrhunsko postavljeni zimski vrtovi lahko služijo kot sobe za rekreacijo, fitnes, lahko ga uporabljamo kot jedilni prostor, sobo za goste, podaljšek dnevnega prostora ali celo kot spalnico, igralnico … Medtem ko sončni žarki pozimi prijetno ogrevajo prostor, ga poleti s sistemom za hlajenje lahko spremenimo v pravo oazo za počitek, pri tem pa smo zaščiteni pred vsemi vremenskimi vplivi. Velika prednost je ta, da nudi ogromno količino naravne svetlobe, skoraj kot bi bili na prostem, po drugi pa nudi varno zavetje doma.

Kakšnega izbrati?

Če niste povsem prepričani, v kakšen namen boste zimski vrt uporabljali, izberite čim bolj nevtralno različico. Zimski vrt naj bo takšne velikosti, da kasneje ne boste obžalovali, da je premajhen ali prevelik. Najbolje bo, če ga opremite s čim bolj univerzalnim pohištvom, ki ni izdelano pomeri, kar omogoča prilagajanje prostora željam in potrebam.

Vselej naj bo zimski vrt skladen z osnovno nepremičnino. Smisel je, da je podaljšek celote, ne pa opazno ločen in slogovno povsem drugačen del stavbe. Pomembno je zato, da izberete tudi izvajalca, ki bo znal ugoditi vašim zahtevam glede oblike in velikosti ter hkrati upošteval obstoječi videz stavbe. Za strokovni nasvet se lahko kadarkoli obrnete na MCA inženiring, ki nudi strokovno svetovanje pri izbiri optimalne rešitve. Na osnovi vaših želja vam bodo ponudili nabor najbolj primernih rešitev in na osnovi izbrane rešitve izdelali izmere za ponudbo. Prav tako ponujajo dostavo in strokovno vgradnjo. Pri tem poskrbijo za demontažo starih oken in vrat ter tudi njihov odvoz. Cilj podjetja je opremiti stanovanjski ali poslovni objekt s stavbnim pohištvom kakovostno in v dogovorjenem roku.

Kar se velikosti tiče, naj bo zimski vrt dober kompromis med tem, kako velik prostor si želite, kako velikega dejansko potrebujete in kolikšni površini vrta oziroma dvorišča ste se pripravljeni odreči.

Vse na eni točki

Privoščite si vaš sanjski zimski vrt po najboljši ceni in si olajšajte izbiro z brezplačnim svetovanjem. To poleg strokovnega svetovanja vključuje tudi 3D izris in izvedbo izmer. Zimski vrt boste enostavno realizirali z izkušeno ekipo strokovnjakov MCA inženiringa. Za vse informacije jih lahko kontaktirate po e-pošti na naslov mca@t-1.si ali po telefonu 041 692114.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

VIRMCA Zimski vrtovi
Prejšnji članekNavpični vrt za vsakogar
Naslednji članekKakšno ograjo izbrati?
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.