BKM aluminijasta vhodna vrata

Vhodna vrata so izjemno pomembna tako za estetski videz kot tudi varnost vašega doma, hkrati pa morajo zagotoviti ustrezno toplotno in zvočno izolativnost. Vhodna vrata imajo številne izjemno pomembne funkcije, ki se jih pogosto niti ne zavedamo. Ko se odločamo za nakup vhodnih vrat, pri naši odločitvi pogosto igra zelo pomembno vlogo cena, vendar pa to še zdaleč ni edino merilo, po katerem bi se morali ravnati.

Vhodna vrata imajo namreč pomembno estetsko funkcijo, da ne govorimo o izolaciji, ki nam jo nudijo, ter o vse bolj nujnem protivlomnem značaju in pogosto že zelo majhna razlika v ceni pomeni velik preskok v kakovosti vseh naštetih lastnosti, na katere moramo biti pozorni pri nakupu vhodnih vrat.

ALU vhodna vrata BKM so izdelana v Sloveniji, sestavljajo pa jih izjemno kakovostni nemški profili priznanega podjetja HEROAL, katera si lahko podrobneje ogledate na povezavi. Naša vhodna vrata izpolnjujejo najvišje zahteve glede energetske učinkovitosti, funkcionalnosti, estetike in varnosti.

Izbirali boste lahko med širokim naborom oblik in barv, glede videza in seveda tudi tehničnih značilnosti pa vam bodo strokovnjaki pri BKM z veseljem svetovali, pri vas pa lahko opravijo tudi brezplačen ogled in izmere.

Na povezavi pa lahko tudi sami konfigurirate svoja vrata. Pri ALU programu lahko izbirate med Modeli Heroal D65, Multi-generacijski vratni sistem Heroal D92 in Heroal sistem D72, ki je tudi podrobneje opisan v nadaljevanju.

Aluminijasta vhodna vrata HEROAL D72

Heroal sistem D72 odlikujejo ravne ali rahlo zaobljene softline linije, zato predstavlja impresivno in elegantno rešitev tako za poslovne kot tudi stanovanjske objekte.

Sistem D92 se ponaša z odlično toplotno izolacijo, ki jo omogoča 3 komorni profil, ponuja pa tudi vrhunske vrednosti faktorja toplotne prehodnosti v višini do 1,0 W / m²K in veliko učinkovitost pri testih tesnil in zvočne izolativnosti.

Možna je izvedba vrat z normalnim ali skritim krilomm, medtem ko pri ključvnici lahko izbirate med tritočkovno s kavljem ali avtomatsko. Tečaji so nastavljivi in zagotavljajo dolgoročno in nemoteno rokovanje vrati. Prag je izveden iz aluminija s prekinjenim toplotnim mostom.

info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

Prejšnji članekZakaj izolirati fasado?
Naslednji članekDan odprtih vrat v Rihter hiši v Domžalah
info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.