Dan odprtih vrat v Rihter hiši v Domžalah

30. 6. med 15:00 in 19:00 in 1. 7. med 09:00 in 14:00 vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v “naši hiši” 143 v Domžalah.

Hiša 143 je zgrajena po individualnem projektu, zasnovali so jo v arhitekturnem biroju Tomori arhitekti d.o.o. in je primerna za bivanje štiričlanske družine. Prostori v hiši so optimalno izkoriščeni. V spodnjem delu hiše so poleg osrednjega prostora, kjer je kuhinja, jedilnica in dnevni prostor še kabinet in utility ter wc. V zgornjem nadstropju pa sta dve otroški sobi, spalnica z garderobo in lastnim balkonom ter kopalnica in shramba. 

Prepričali se boste lahko o vrhunskih tehnoloških rešitvah, ki jih vgrajujemo v naše hiše. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje je v hišo vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN. Zaradi usklajenega delovanja komponent naprave, ki hkrati skrbijo za ogrevanje prek talnega sistema, za pripravo sanitarne vode, za prezračevanje in po potrebi za hlajenje, naprava zagotavlja najugodnejšo bivalno klimo brez dodatnih naprav z zelo nizkimi stroški.

Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije ter predstavili naše konstrukcijske sisteme za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo.

Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijave sprejemamo do petka 30. 6. 2017 do 12:00. Točen naslov ogleda vam bomo poslali naknadno po prejeti prijavi. 

Prijavite se lahko na povezavi.

Ogled hiše bo potekal vodeno z zaposlenimi v podjetju Rihter. Prosimo, da upoštevate navodila, ki jih boste prejeli ob vstopu v hišo.

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.