Sistem drsnih vrat in oken, ki osupne

V primerjavi z ostalimi drsnimi steklenimi vratnimi in okenskimi sistemi, je Glass Expanse sistem verjetno najbolj inovativen, saj omogoča zlaganje na edinstven način.

Glass Expanse: Window panel wraps around 90 degree corner!!

Okna ali vrata so izdelana z minimalističnimi okvirji debeline zgolj 3,175 cm, s čimer se omogoči čim večja steklena površina, skozi katero v prostore prihaja svetloba, hkrati pa uporabniku omogoča resnično minimalno oviran pogled v zunanji svet.

Inovativna okna in vrata je zelo preprosto upravljati. Stekla so paneli, ki jih je po drsnih kanalih mogoče potisniti drugega poleg drugega na stran, jih zarotirati in preprosto zložiti. Tako zložena stekla zavzamejo minimalno prostora in, kot omenjeno, omogočajo odlično povezavo notranjosti z zunanjostjo.

Izdelana so po merah in po želji naročnika se lahko rotirajo in zlagajo v prostor ali navzven, na eni ali obeh straneh. V višino lahko merijo dobre 3 metre. Prednost sistema je med drugim tudi ta, da jih je mogoče premakniti preko vogala, poleg tega pa na vogalu ni potrebe po postavitvi dodatnega stebrička.

Proizvajajo jih v Teksasu (ZDA). Kombinacija kaljenega stekla, patentiranega mehanizma pomikanja panelov na posebnih koleščkih in okvirjev in mehanizma, izdelanega iz nerjavečega jekla so kombinacija, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in preprosto vzdrževanje.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKako očistiti usnjeno pohištvo?
Naslednji članekŽivljenje v mini hišici jim prinaša velike prihranke

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.