Ujemite moč sonca

Petrol sončna elektrarna je okolju prijazna energetska rešitev, ki vam prinaša izjemne prihranke pri električni energiji. V Petrolu bomo letos za 100 domačih sončnih elektrarn zagotovili brezobrestno financiranje na 7 let. Ujemite moč sonca in se prijavite še danes!

Električna energija za vašo toplotno črpalko, klimatsko napravo, hladilnik, pralni stroj in celo avto je lahko brezplačna! S Petrol sončno elektrarno boste pridobili lasten vir brezplačne energije s predvideno življenjsko dobo 30 let. Projekt izvedemo na ključ, za vas uredimo vso potrebno dokumentacijo in vam nudimo financiranje brez pologa in brez obresti do sedem let. Za sončno elektrarno lahko pridobite tudi nepovratne finančne spodbude Eko sklada. V obdobju Petrol financiranja vam brezplačno zagotovimo zavarovanje, nadzor nad delovanjem sistema preko centra upravljanja Petrol in zanesljivo vzdrževanje. Vse, kar morate storiti vi, je preveriti, ali je vaša streha primerna za postavitev Petrol sončne elektrarne.


VELIKOST STREHE VEČJA OD 30 m2

Večja, kot je površina strehe, večja je lahko donosnost domače sončne elektrarne. Da bo vaša naložba v lasten vir energije smotrna, strokovnjaki priporočajo sistem, ki bo večji od 4 kW. Za to potrebujete vsaj 28 kvadratnih metrov strešne površine.

                    

USMERITEV STREHE NA VZHOD, ZAHOD, JUG

Pri takšni usmeritvi je celotna streha hiše ves dan izpostavljena sončnim žarkom. To pomeni, da bo vaša sončna elektrarna proizvedla dovolj električne energije za vaše potrebe, s tem pa bo vaša naložba vanjo tudi ekonomsko upravičena.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.