Dosežek slovenskega znanja na področju čiste pitne vode za vaš dom

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, so se lotili na znanstveno podprt način. Učinkovitost delovanja so dokazali v profesionalni rabi in na velikih sistemih, tehnologijo pa selijo v vaš dom.

KINETIC REAKTOR V VAŠEM DOMU

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico. Učinkovitost KINETIC reaktorja smo potrdili in verificirali v akreditiranih laboratorijih in v tehničnih institutih doma in po svetu. KINETIC reaktor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, nevtralizira neželene anorganske (npr. težke kovine) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode pa je precej manj prijazen.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

Pitje vedno primerne vode iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reaktor navkljub svojemu delovanju ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reaktor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočajo pa njegovo zamenjavo najkasneje po enem letu uporabe.

Več informacij o Kinetic reaktorju dobite pri zastopniku AURA DENT d.o.o. na tel. številki 040 350818 ali na spletni strani https://www.kinetic-reactor.com/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.