Izbira notranjih vrat je premišljena odločitev

Notranja vrata stanovanja ali hiše so pomemben element pohištvene opreme. Poleg osnovne funkcije zapiranja prostorov so tudi ambientalni in okrasni element prostora. Zato jih moramo izbrati premišljeno in skladno z ostalo opremo.

Kako izbrati notranja vrata?

Izbira ni tako lahka, kot se zdi, ker je treba upoštevati več vidikov, in sicer: trdnost, material, izgled in seveda ceno. Vrata je mogoče prilagoditi vsaki potrebi in prostoru. Pri mizarstvu Bongo vam bodo pomagali pri izbiri pravih vrat za vaš dom. Nudijo vam velik izbor različnih materialov in lesnih dekorjev. Znani pa so predvsem po tem, da izdelujejo kvalitetne mizarske izdelke po meri. Izdelke vam bodo tudi vgradili v roku do 30 dni od naročila.

Furnirana notranja vrata

Furnirana vrata so izdelana iz furnirja debeline 1,2 mm. Pri končni obdelavi lahko izbirate med ščetkanim, lakiranim ali oljenim videzom, ter kljuko po izboru.

Lakirana notranja vrata

Barvo lakiranih vrat lahko zbirate po ral lestvici. Vsi podboji so izdelani iz 38 mm MDF-a, krila pa iz 6 mm MDF, za sredico pa lahko izbirate med iverokalom ali satjem. Vgrajena ključavnica je magnetna.

Masivna notranja vrata

Iz masivnega lesa so izdelana vrata in tudi podboji. Pri masivnih vratih lahko izbirate med dekorji smreka, javor, macesen in oreh. Pri končni obdelavi lahko izbirate med ščetkanim, lakiranim ali oljenim videzom. V krilo je možna vgradnja stekla ali polnila.

 

 

Na mizarstvo BONGO d.o.o. se lahko obrnete tudi, če želite individualno zasnovano notranjo opremo za vse bivalne prostore (pohištvo za kuhinje in različne sobe, kopalnice po meri itd.). Opremljajo pa tudi apartmaje in gostinske obrate na ključ.

Smo majhno družinsko podjetje, z večletnimi izkušnjami v mizarstvu. Izdelujemo izdelke po naročilu. Z vami smo že od leta 1991.

VIRMizarstvo Bongo d.o.o.
Prejšnji članekDosežek slovenskega znanja na področju čiste pitne vode za vaš dom
Naslednji članekRavna streha in njene prednost

Smo majhno družinsko podjetje, z večletnimi izkušnjami v mizarstvu. Izdelujemo izdelke po naročilu. Z vami smo že od leta 1991.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.