Vodni kamen je stvar preteklosti

Kuhinjsko korito

Vodni kamen vam lahko greni življenje prav v vsaki sobi vašega doma. Nabira se v pralnem stroju, grelniku vode in celo v vodi, ki jo spijete. Za njegovo odstranjevanje lahko porabite veliko časa in denarja. Na srečo obstaja enostavna rešitev, s katero se boste poslovili od nadležnega vodnega kamna!

Inovativen Merus Obroč

Merus obroč uporablja inovativno tehnologijo, s pomočjo katere preprečuje nalaganje vodnega kamna in posledice, kot so rja, nastanek biofilma ali drugih nakopičenih organskih snovi. Odlična novica za vse, še posebej za družine z majhnimi otroci, pa je, da to počne brez kemičnih dodatkov, obenem pa ne zmanjšuje pretočnosti.

Grafika delovanja Merus obroča

Njegova vgradnja je popolnoma enostavna, s svojim delovanjem pa zmanjšuje nalaganje vodnega kamna ter posledično možnost okvar in ohranja pretočnost ter energetsko učinkovitost vaših strojnih instalacij. Na trgu je prisoten že več kot 20 let, saj gre za trajno rešitev, ki s svojim učinkom doseže tudi najbolj odročne predele cevovodov, saj se prenaša s tekočo vodo.

Nizki stroški vgradnje in vzdrževanja

Ta inovativen izdelek zahteva le enkraten strošek vgradnje, saj ne potrebuje nadaljnjega vzdrževanja. S tem boste na dolgi rok krepko prihranili. Merus obroč za svoje delovanje ne uporablja kemije, vgradite ga le enkrat, njegovi učinki pa so vidni še dolgo.

Primeri delovanja Merus obroča, prej in potem

Obroč so začeli razvijati že v letu 1996, glavni fokus pa je bil delovanje brez kemikalij. To je mogoče zaradi metode vsiljenega nihanja, s katero preventivno ali kurativno vplivamo na nalaganje škodljivih snovi v ceveh, strojih in napravah. Obroč Merus preprečuje nabiranje vodnega kamna, pri čemer ne spreminja kakovosti pitne vode.

Zaupajte strokovnjakom

Svoj obroč Merus lahko naročite na spletni strani podjetja Merus. Dodatne informacije o samem procesu vgradnje dobite na telefonski številki 040 886 882 ali na elektronskem naslovu info@merus.si. Poslovite se od vodnega kamna v vašem domu!

Prejšnji članekUgasnite luči. Prižgite sonce!
Naslednji članekTesla v letu 2022 že podira rekorde prodaje

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.