Vodni kamen? Adijo!

Voda teče iz pipe v korito
Photo by gzorgz on iStock

Vam vodni kamen greni življenje, ker se nabira v pralnem stroju, grelniku vode in v pipah? Niste edini. S težavami z vodnim kamnom se srečujejo številna gospodinjstva, še posebej tista, ki živijo na območju s bolj trdo vodo. Na srečo obstaja enostavna in trajna rešitev, s katero se boste poslovili od te trdovratne tegobe.

Trajna in okolju prijazna rešitev

Rešitev predstavlja Merus obroč, ki s svojo inovativno tehnologijo preprečuje nalaganje vodnega kamna, posledično pa tudi neželene posledice, kot so rja, nastanek biofilma ali drugih nakopičenih organskih snovi. Pri tem vode ne obdeluje s kemičnimi dodatki in ne zmanjšuje pretočnosti.

Merus obroč izboljšuje kakovost vode, zmanjša možnost okvar in ohranja pretočnost ter energetsko učinkovitost vaših strojnih instalacij. Ta inovacija predstavlja trajno rešitev, ki s svojim učinkom doseže tudi najbolj odročne predele cevovodov, saj se prenaša s tekočo vodo. Rezultat je mirno vsakdanje življenje brez tegob vodnega kamna.

Grafika delovanja Merus obroča

Enostavna vgradnja in vzdrževanje

Za razliko od drugih rešitev za vodni kamen Merus obroč predstavlja trajno rešitev, ki zahteva le enkraten strošek vgradnje. Ta je popolnoma enostavna, s svojim delovanjem pa obroč izboljšuje kakovost vode, zmanjša možnost okvar in ohranja pretočnost ter energetsko učinkovitost vaših strojnih instalacij.

Obroč Merus so začeli razvijati že leta 1996, glavni cilj je bil delovanje brez kemikalij. To je možno zaradi metode vsiljenega nihanja, s katero preventivno ali kurativno vplivamo na nalaganje škodljivih snovi v ceveh, strojih in napravah. Ta naprava deluje tako, da preprečuje nabiranje vodnega kamna, hkrati pa ne spreminja kakovosti pitne vode.

Merus obroč na ceveh

Naj vodni kamen postane preteklost

Obroč Merus lahko naročite na spletni strani podjetja Merus. Če vas zanima več informacij o obroču in postopku vgradnje, lahko pokličete na telefonsko številko 040 886 882 ali pišete na elektronski naslov info@merus.si. Vodni kamen bo postal le še slab spomin.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekStatistika o 1. novembru, ki bode v oči
Naslednji članekIz odpadnega pepela izdelajte milo ali učinkovito čistilno pasto
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.