Poskrbite za odpadno vodo, zbiranje in uporabo deževnice na en mah

Investicija v dobro in zanesljivo čistilno napravo, kot je čistilna naprava Graf one2clean istoimenskega nemškega proizvajalca z več kot 200 inovacijami v minulih 50 letih na področju razvoja sistemov za čiščenje odpadne vode in uporabo deževnice, je prva dobra odločitev vsakega preudarnega investitorja. Saj tudi vi poznate vsaj enega, ki je bil primoran kupiti dve čistilni napravi, kajne?

Druga dobra odločitev že v času načrtovanja gradnje hiše je ločen sistem za zbiranje in uporabo deževnice. Zato se zdi najbolj smiselno ob čistilni napravi sočasno vgraditi tudi sistem za zbiranje deževnice istega standarda kakovosti mehanskih in elektronskih delov. In oboje z garancijo vsaj 25 let na rezervoarje s certifikatom za tesnost in z vsaj 3-letno garancijo na električne oziroma elektronske komponente.

Tretja pomembna odločitev pa je nakup celotnih kompletov pri istem specializiranem dobavitelju z dolgoletnimi izkušnjami in zanesljivim poslovanjem, kot je podjetje Armex Armature iz Ivančne Gorice. Vsi poznamo podjetja, ki so prišla na slovenski trg s ponudbo izdelkov nizke cene in “nadpovprečne” kakovosti, ki jih danes ni nikjer več. Za sabo pa so pustila večinoma nedelujoče izdelke brez servisa in garancijske podpore. Nakup v kompletu pri zanesljivem dobavitelju specialistu vam bo poleg dragocenega časa prihranil tudi nekaj evrov za druge investicije.

Koliko je vreden vaš čas?

Z nakupom kompleta čistilne naprave in sistema za zbiranje in uporabo deževnice  pri enem dobavitelju boste prihranili veliko časa. Koristno ga izrabite za družino in prijatelje.

En dobavitelj, vsaj deset skrbi manj

Poskrbimo, da je vaša investicija v čiščenje odpadne vode in uporabo deževnice čim manj stresna. Na podlagi več kot 28 let izkušenj vam lahko svetujemo najboljše opcije in vam dobavimo resnično vse elemente za kompletno in kakovostno vgradnjo. Vabimo vas, da prelistate katalog s celotno ponudbo >>

Finančno preudarno in preverjeno

Vsak preudarni investitor se obnaša kot dober gospodar, ki zna poskrbeti za vzdržne družinske finance. Zato kupuje v kompletu s 30% (čistilna naprava) + 33% (sistem za deževnico) + dodatnim popustom in kakovostno. Pričakuje nižke stroške vzdrževanja in najboljšo (najdaljšo) garancijo na mehanske in elektronske dele. Pameten investitor kupi čistilno napravo in sistem za deževnico le enkrat v življenju.

Ecetera logo
info@ecetera.si | 01 600 10 10 | Spletna stran

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

VIRArmex Armature
Prejšnji članekEko sklad s prenovljenimi spodbudami za zmanjševanje energetske revščine in e-vozila
Naslednji članekLes-alu okna – kombinacija najboljšega
Ecetera logo
info@ecetera.si | 01 600 10 10 | Spletna stran

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.