[On-line interaktivni seminar] Male VETRNE ELEKTRARNE – načrtovanje, namestitev, ekonomika obratovanja, vzdrževanje in sofinanciranje

  Male VETRNE ELEKTRARNE - načrtovanje, namestitev, ekonomika obratovanja, vzdrževanje in sofinanciranje

  Datum / Čas
  Date(s) - 11. maja, 2021
  9.00-14.00

  Lokacija
  Agencija POTI - Z znanjem do cilja

  Kategorije


  V skladu z novo zakonodajo in s standardom SIST EN 61400-2 za poslovne in stanovanjske objekte

  Interaktivni strokovni seminar je prilagojen on-line izvedbi. Po vaši prijavi boste prejeli povabilo in natančna navodila za pridružitev k on-line seminarju.
  Za vašo prijavo na ta termin, vam nudimo 20 % popust.

  Po dogovoru z Inženirsko zbornico Slovenije (IZS) bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem seminarju pridobili 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

  Pri gradnji vetrnih elektrarn v Sloveniji se je potrebno v tej fazi v kateri se nahajamo danes (t.j. faza ”Predstavitev na trgu”) osredotočiti predvsem na MALE VETRNE ELEKTRARNE do vključno 50 kW, za katere so razmere v Sloveniji precej ugodne tako pri naravnih danostih kot tudi po zakonodaji.

  Vabimo vas, da se nam pridružite na interaktivnem on-line seminarju, kjer bodo predstavljene:

  • direktive, veljavni predpisi in standardi, ki so potrebni za načrtovanje, namestitev, delovanje in vzdrževanje malih vetrnih elektrarn v skladu s slovenskim standardom SIST EN 61400-2,
  • dosedanje izkušnje na trgu glede malih vetrnih elektrarn v Sloveniji, kakor tudi možnosti pridobitve nepovratnih sredstev oziroma kreditov za investicije v naprave, ki izkoriščajo obnovljive vire energije.

  Še več informacij o interaktivnem on-line seminarju, predavateljih ter prijavnico boste našli tukaj: https://bit.ly/3dABzn5.

  info@agencija-poti.si | 01 511 39 21 | Spletna stran

  V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse.

  S spleta

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.