Male VETRNE ELEKTRARNE – načrtovanje, namestitev, ekonomika obratovanja, vzdrževanje in sofinanciranje

  0
  Male VETRNE ELEKTRARNE - načrtovanje, namestitev, ekonomika obratovanja, vzdrževanje in sofinanciranje

  Datum / Čas
  Date(s) - 1. julija, 2020
  9.00 - 14.00

  Lokacija
  Agencija POTI - Z znanjem do cilja

  Kategorije


  V skladu z novo zakonodajo in s standardom SIST EN 61400-2 za poslovne in stanovanjske objekte

  Po dogovoru z Inženirsko zbornico Slovenije (IZS) bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem seminarju pridobili 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.  

  Pri gradnji vetrnih elektrarn v Sloveniji se je potrebno v tej fazi v kateri se nahajamo danes (t.j. faza ”Predstavitev na trgu”) osredotočiti predvsem na MALE VETRNE ELEKTRARNE do vključno 50 kW, za katere so razmere v Sloveniji precej ugodne tako pri naravnih danostih kot tudi po zakonodaji.

  Vabimo vas, da se nam pridružite na interaktivnem on-line seminarju, kjer bodo predstavljene:

  • direktive, veljavni predpisi in standardi, ki so potrebni za načrtovanje, namestitev, delovanje in vzdrževanje malih vetrnih elektrarn v skladu s slovenskim standardom SIST EN 61400-2,
  • dosedanje izkušnje na trgu glede malih vetrnih elektrarn v Sloveniji, kakor tudi možnosti pridobitve nepovratnih sredstev oziroma kreditov za investicije v naprave, ki izkoriščajo obnovljive vire energije.

  Interaktivni strokovni seminar je prilagojen on-line izvedbi in bo potekal 28. maja, od 9. do 14. ure. Po vaši prijavi boste prejeli povabilo in natančna navodila za pridružitev in sodelovanje na on-line seminarju. Število udeležencev je zaradi praktične naravnanosti in sodelovanja udeležencev omejeno na 12.

  Še več informacij o seminarju, predavateljih ter prijavnico boste našli tukaj: https://bit.ly/3dABzn5.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši ime
  Prosim vpiši svoj komentar

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.