Zimski vrt razširi bivalni prostor – izberite MCA zimski vrt

0
Zimski vrt pri hiši
Zimski vrt pri hiši

Popularnost ZIMSKIH VRTOV raste, saj je v našem podnebju klasična terasa uporabna zgolj 1/3 leta. Z zimskim vrtom pa lahko uživate tudi v vlažni jeseni ali mrzli zimi. Razširil bo bivalni prostor, dodal občutek prostosti in omogočal uživanje miru. Z naložbo v zimski vrt lahko na ta način dolgoročno prihranite denar, predvsem pa vlagate v vaše zdravje.

Pri družinskih hišah, ki imajo težave s prostorom lahko zimski vrt predstavlja idealno podaljšanje bivalnega dela in lahko služi kot jedilnica ali druga dnevna soba. Zimski vrt je lahko tudi idealna razširitev v prostor za glasbo, umetnost ali druge vaše strasti.

Prednosti zimskega vrta:

  • glavna prednost je svetloba,
  • 30 odstotkov prihranka ob izbiri 3 slojnega stekla in pravilni postavitvi glede na strani neba,
  • dobra mikroklima – v kolikor imamo posajene lončnice zimzelenih rastlin.
MCA zimski vrt
MCA zimski vrt

Izkušena ekipa strokovnjakov pri MCA inženiring – ZIMSKI VRTOVI,  mca@t-1.si , tel. št. 041 692114, ki deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva že 8. leto, stremi k temu, da vam zagotovi ustrezno kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku.

Izkoristite njihovo brezplačno svetovanje, ki vključuje strokovno svetovanje, 3D izris in izvedbo izmer. Skupaj boste lahko tako izbrali za vas najboljšo rešitev.

 

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.