Zimski vrt razširi bivalni prostor – izberite MCA zimski vrt

Popularnost ZIMSKIH VRTOV raste, saj je v našem podnebju klasična terasa uporabna zgolj 1/3 leta. Z zimskim vrtom pa lahko uživate tudi v vlažni jeseni ali mrzli zimi. Razširil bo bivalni prostor, dodal občutek prostosti in omogočal uživanje miru. Z naložbo v zimski vrt lahko na ta način dolgoročno prihranite denar, predvsem pa vlagate v vaše zdravje.

Pri družinskih hišah, ki imajo težave s prostorom lahko zimski vrt predstavlja idealno podaljšanje bivalnega dela in lahko služi kot jedilnica ali druga dnevna soba. Zimski vrt je lahko tudi idealna razširitev v prostor za glasbo, umetnost ali druge vaše strasti.

Prednosti zimskega vrta:

  • glavna prednost je svetloba,
  • 30 odstotkov prihranka ob izbiri 3 slojnega stekla in pravilni postavitvi glede na strani neba,
  • dobra mikroklima – v kolikor imamo posajene lončnice zimzelenih rastlin.
MCA zimski vrt
MCA zimski vrt

Izkušena ekipa strokovnjakov pri MCA inženiring – ZIMSKI VRTOVI,  mca@t-1.si , tel. št. 041 692114, ki deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva že 8. leto, stremi k temu, da vam zagotovi ustrezno kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku.

Izkoristite njihovo brezplačno svetovanje, ki vključuje strokovno svetovanje, 3D izris in izvedbo izmer. Skupaj boste lahko tako izbrali za vas najboljšo rešitev.

 

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

VIRMCA inženiring
Prejšnji članekDnevi pasivnih hiš 2019: 2 X Marles PH
Naslednji članekNa jubilejnem 30. sejmu Ambient Ljubljana podelili nagrade za oblikovalske presežke
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.