Dnevi pasivnih hiš 2019: 2 X Marles PH

Dnevi pasivnih hiš 2019, ki jih Konzorcij pasivna hiša že desetič organizira v sodelovanju s Fakulteto za arhitekturo v Ljubljani in Eko skladom, j. s., so tudi letos priložnost, da si osebno ogledate dve Marlesovi nadstandardni pasivni hiši. Prva, Marles PH Veritas, odpira svoja vrata v Radomljah pri Ljubljani (ogled v petek, 8. novembra, od 17. do 20. ure), druga, Marles PH Individual, pa v Murski Soboti  (ogled v soboto, 9. novembra, od 10. do 13. ure).

Hiši se ponašata z visokotehnološko opremo in tehnologijo pasivne gradnje in sta odličen primer trajnostno usmerjene gradnje iz certificiranih materialov, zgrajeni v skladu s sodobnim oblikovanjem ter nadvse funkcionalno arhitekturno zasnovo. Pri obeh hišah sta oba investitorja svoja visoka pričakovanja potrdila z izpolnitvijo pogojev Eko sklada za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev iz naslova pasivne gradnje.

Marles Zero Energy Home
Marles Zero Energy Home

V Radomljah in Murski Soboti bodo obiskovalcem Marlesovih pasivnih hiš na voljo strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših smernicah skoraj nič-energijskih hiš, obenem vas bodo seznanili z odličnimi Marlesovimi ugodnostmi 2019, subvencijami Eko sklada in naprednim konceptom Marles Zero Energy Home.

Za ogled hiš se je potrebno prijaviti. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani www.marles.com. Vabljeni!

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

VIRMarles hiše
Prejšnji članekTrajnostna gradnja v Sloveniji
Naslednji članekZimski vrt razširi bivalni prostor – izberite MCA zimski vrt
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.