S panelnimi in lamelnimi zavesami vnesite v prostor intimo in prijetno naravno svetlobo

Elegantne panelne zavese predstavljajo sinonim dovršenega senčila in okenske dekoracije za večje steklene površine, drsna vrata ali panoramske stene. S panelnimi in lamelnimi zavesami Senčila Bled boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero intimnosti, obenem pa bo prostor še vedno odlično osvetljen z najbolj zdravo in prijetno naravno svetlobo.

Prednost je v tehniki, izjemni paleti tkanin in detajlih.

Panelne in lamelne zavese Senčila Bled so vizualno in tehnološko zelo dodelane. Sistema omogočata izdelavo več kot desetih različnih modelov, ki so najprimernejši  za zastiranje večjih steklenih površin. Z lamelnimi zavesami lahko zastiramo tudi poševne okenske oblike. Nabor tkanin je izjemen, od prosojnih tkanin za rahlo zastrtost do polprosojnih tkanin, ki preprečujejo pogled v prostor, a še zmeraj prepuščajo svetlobo. Za spalne prostore ali če želite popolno temo, so na voljo zatemnitvene tkanine. Zelo iskane so kombinacije enobarvnih tkanin z vzorčastimi ali strukturnimi učinki, ki diskretno popestrijo prostor.

Senčila Bled
Senčila Bled

Lamelne zavese so idealna izbira za vaše poslovne prostore, opremljene z modernimi ali umirjeno elegantnimi vzorci tkanin pa so lahko izjemen okenski dodatek tudi v stanovanju. Zaradi preproste uporabe, funkcionalnosti ter dostopne cene so odlična izbira tudi za izobraževalne in zdravstvene ustanove.

Najsodobnejša tehnologija izdelave in izbira najboljših materialov zagotavljata izjemno učinkovitost senčenja in vrhunsko dekoracijo, ki poskrbi, da se boste v svojem domu počutili lepo in udobno. Panelne in lamelne zavese za lepše bivanje – Senčila Bled.

Senčila Bled
Senčila Bled
info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

VIRSenčila Bled
Prejšnji članekREUS 2019: Raziskava energetske učinkovitosti Slovenije
Naslednji članekŽelite imeti na objektu velika okna? Imamo rešitev!
logo Senčila Bled
info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.