Želite imeti na objektu velika okna? Imamo rešitev!

Kadar želite na objektu velika okna, izberite ALU okna, saj so zasnovana kot nosilni element. Trdnost in stabilnost profilov iz aluminija se zato dokazuje pri gradnji vseh vrst objektov, tako stanovanjskih kot poslovnih.

Kadar želimo imeti na objektu panoramska okna ali vrata večjih dimenzij, trdnost omogoča veliko prilagodljivost vašim zahtevam. Aluminij pa je material, ki najbolje obdrži svoje strukturne lastnosti. Tako ni podvržen spremembam zaradi temperaturnih razlik in sunkov vetra. Poleg tega je zaradi obdelave površine odporen na neugodne zunanje vplive. Prav zaradi tega zagotavlja popolno vzdržljivost tudi po mnogih letih uporabe.

ALU okna so cenovno sicer nekoliko dražja od recimo PVC oken, vendar če gledamo dolgoročno, imajo prednosti, zaradi katerih upravičijo začetno investicijo. Poleg že omenjene trdnosti, so bolj obstojna, varnejša in omogočajo sodobnejšo zasnovo, kar pri drugih materialih težje dosežemo. Dosegajo tudi visoko stopnjo varnosti tako pred vlomilci kot pred vodo in ognjem.

ALU okna omogočajo različne konstrukcijske tipologije, primerne za vse vrste stanovanjskih, industrijskih in komercialnih zgradb. Tako zadovoljijo različne stile moderne arhitekture.

Posebno je potrebno izpostaviti tudi široko barvno paleto, saj je za razliko od PVC oken, možno uporabiti vse barve. Neprimerljivo daljša pa je tudi obstojnost samih barv, saj te ne bledijo ali spremenijo nianso. S tem lahko z ALU okni izpolnimo vse želje in se maksimalno prilagodimo arhitekturnim zahtevam tudi pri najbolj zahtevnih projektih.

Za dolgoročno investicijo, kot je zamenjava ali vgradnja stavbnega pohištva, je izbira ustreznega dobavitelja in izvajalca zelo pomembna. Izkušnje podjetja MCA inženiring pri prodaji in montaži stavbnega pohištva so garancija za kvaliteten izdelek in kakovostno vgradnjo. Za več informacij jih lahko brez obveznosti kontaktirate na e-poštni naslov mca@t-1.si ali na telefonsko številko 031 612 348.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

VIRMCA inženiring
Prejšnji članekS panelnimi in lamelnimi zavesami vnesite v prostor intimo in prijetno naravno svetlobo
Naslednji članek4. Zeleni zajtrk – delavnica na temo energetske učinkovitosti stavb
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.