Vartina svetilka vas ne bo pustila v temi

Če že iščete kamp opremo in med drugim potrebujete tudi kompaktno varčno svetilko, je vsekakor potrebno razmisliti tudi o »4 Watt LED Camping Lantern 3D« svetilki iz Varte. Na videz je podobna “200 Lantern liteXpress”, vendar to svetilko odlikuje nižja nabavna cena.

Svetilka ima možnost nastavitve treh načinov osvetlitve, 100 odstotkov, 50 odstotkov in način utripanja. Če pritisnete gumb za vklop/izklop enkrat, boste dobili 100% svetilnost. Če za tem dvakrat hitro pritisnete na gumb, se bo svetilka ugasnila, če pa samo enkrat pritisnite, bo svetilka prešla v način varčevanja z energijo in bo delovala s 50 odstotki moči. Če dlje časa držite tipko, ko je svetilka vklopljena ali izklopljena, bo prešla v način utripanja. Zanimivo je, da tudi takrat, ko svetilka utripa, svetloba ni moteča. Vsekakor je ta način delovanja zelo primeren, če želite druge opozoriti na vas (na primer v prometu).

Svetilka je opremljena tudi z “Easy Finder” LED lučko. To je majhna zelena led dioda je nameščena pod gumbom za vklop/izklop in približno vsakih 6 sekund hitro in diskretno utripa. Blisk je res šibak, ampak še vedno dovolj močan, da boste v temi svetilko našli, če približno veste, kje se nahaja. Lahko odstranite pokrov svetilke in svetilko namestite tako, da visi navzdol, pri tem svetloba enakomerno izžareva navzdol. Za pomoč pri obešanju je na voljo tudi integrirani kavelj, ki je varno pritrjen na ohišje.

Napajanje se vrši s tremi enojnimi visoko učinkovitimi Varatimi baterijami, s katerimi bo svetilka delovala odlično, brez izgube svetlosti. Svetlobo oddaja 4 W (vatna) led dioda, s svetilnostjo do 300 lumnov. Svetilka deluje 72 ur od vklopu pri 100 odstotkov moči ali 150 ur pri 50 odstotkov moči.

Svetloba zadostuje tudi za osvetljevanje približno 20 m2 popolnoma zatemnjenega prostora, tako da vam bo svetilka prišla zelo prav tudi v primeru izpada električne energije. Svetilka je lepega videza in deluje robustno. Črni deli svetilke so izdelani iz gume, tako da je svetilka stabilna, varna in nudi dober oprijem.

S to svetilko se boste iz potovanja, pa naj bo še tako dolgo, po vsej verjetnosti vrnili prej, kot bi bilo potrebno zamenjati baterije, saj so baterije zelo zmogljive. Varčna 4W LED svetleča dioda, je kljub odlični svetlobi zelo varčna in ima dolgo življenjsko dobo. Vartina »4 Watt LED Camping Lantern 3D« je idealna svetilka za kampiranje, zato si svetilko zagotovite pred odhodom na potovanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.