Prihrani z upravljanjem žaluzij s pametnim telefonom

Ste si vedno želeli, da bi lahko upravljali žaluzije v celi hiši iz ene same točke ali pa kar preko mobilne pametne naprave? Potem je to sedaj mogoče z uporabo sistema NETiChome®.

NETIChome®  je zmogljiv, zanesljiv, cenovno dostopen ter ekološko prijazen sistem inteligentne ali pametne hišeNETIChome® je brezžična rešitev, ki spremeni vaš dom v popolni pametni dom, brez kakršnihkoli gradbenih posegov.

Osnovna enota NETIChome® je vmesnik, ki vam omogoča upravljanje svetilk, ogrevanja, senčil, kamer in drugo. NETIChome® sistem vam omogoča tudi kreiranje scenarijev, urnikov, dogodkov in alarmiranj. In kar je najlepše – NETIChome® sistem lahko v celoti opravljate preko aplikacij na iOS in Android napravah.

Z vidika upravljanja žaluzij je torej NETIChome® idealna rešitev, saj omogoča:

  • upravljanje senčil z Android telefoni, iPhonom in iPadom – ne potrebujete nikakršnih daljincev,
  • enostavno ustvarjanje lastnih urnikov in programov (senčila v spalnici in dnevni sobi – odpri ob delavnikih ob 7:00) in scenarije (ob pritisku tipke se pri vhodu v stanovanje vsa senčila odprejo),
  • nadziranje in upravljanje senčil tudi na daljavo, preko interneta in pametnega telefona (ko smo na delovnem mestu, lahko brez težav zapremo senčila, če se vreme poslabša …),
  • izredno enostavno vzdrževanje – vsak modul upravlja eno napravo (1 modul za eno senčilo), če se torej okvari en modul potem samo eno senčilo ne deluje. Monter lahko tudi odstrani modul iz doze in žice poveže na klasičen način. Zamenjava je hitra in enostavna.

Poleg krmiljenja senčil se lahko rešitev dodatno nadgradi s kontrolnimi moduli za upravljanje razsvetljave, temperature, IP kamere in podobno. Brezžična tehnologija pa vam zagotavlja, da vse to lahko vgradite postopoma in to brez kakršnihkoli gradbenih del.

Android aplikacijo NetiChome mobile lahko dobite na sledeči povezavi.

iOS aplikacijo NetiChome mobile lahko dobite na sledeči povezavi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.