Pametna ključavnica, ki jo morate imeti

Gimdow je pametna ključavnica, zaradi katere se boste počutili veliko bolj varne. Hkrati inovativna ključavnica tudi močno poenostavlja vaše življenje.  

Gimdow na vrata pritrdite na obstoječo kljuko povsem preprosto s pomočjo lepila. Tega kasneje lahko kadarkoli brez večjih težav tudi odstranite, zagotavlja proizvajalec. Kot še pojasnjujejo, je napravo mogoče namestiti na skoraj vse evropske in ameriške modele ključavnic.

Naprava omogoča, da imate vselej pod nazorom, kdo prihaja v vaš dom in kdo ga zapusti – in to kar na daljavo preko aplikacije. Posebej je zadeva priročna, če se ukvarjate z oddajo stanovanja. Tako vam ni treba skrbeti, ali boste vedno pravočasno dostavili ali prevzeli ključe – ključavnico preprosto nadzirate od koderkoli. Za sam nadzor potrebujete le internetno povezavo in naloženo aplikacijo, odklepa pa uporabnik iz bližine preko bluetooth povezave, tako da v telefon vtipka kodo. Priročno je tudi za vse, ki pogosto naročajo dostavo paketov na dom, saj lahko dostavljavec pod vašim nadzorom s pomočjo telefona vstopi v vaš dom, odloži in odide, vi pa imate ta čas dogajanje pod nadzorom preko aplikacije na vašem telefonu.

Naprava se poveže preko Bluetooth vmesnika in ne preko brezžičnega omrežja, poleg tega je za povezavo bluetooth kodiran. Naprava je tako varovana pred vdori nepridipravov in ni izpostavljena spletnemu kriminalu.

Če ključavnico uporabite desetkrat dnevno, bodo 4 AA baterije zagotovile avtonomijo delovanja do 300 dni, lahko tudi več. V primeru, da zmanjka baterije, lahko še vedno uporabite običajen ključ.

Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKlimateh: Ogrevanje s toplotno črpalko je prava odločitev
Naslednji članekRabljena stanovanja gredo za med
Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.