ekey UNO: Tako preprosto, da bolj ne more biti

Biometrija nas spremlja že na vsakem koraku. Navadili smo se, da za odklepanje pametnih telefonov in prenosnikov zadošča zgolj naš prst, na vhodih naših domovanj pa so čitalniki prstnih odtisov pogosti predvsem pri novogradnjah. Če imate starejši objekt ali je vaš projektant pozabil vnaprej predvideti instalacijo za namestitev biometričnih čitalnikov, je z izdelkom ekey UNO presežena tudi ta ovira.

ekey, vodilni evropski izdelovalec biometričnih čitalnikov, je zasnoval čitalnik prstnih odtisov, primeren za kateri koli običajen vhod oziroma vrata s cilindrično ključavnico. Na fasado ga lahko namestimo brez večjih gradbenih posegov, na gladko površino pa celo samo z lepljenjem, saj za delovanje uporablja lastno napajanje in zato ne potrebuje ožičenja. Čitalnik ekey UNO je zasnovan za delovanje na prostem, deluje s pomočjo radijskega signala, upravlja pa se ga lahko tudi preko pametnega telefona.

Prstni odtis na en, dva, tri …

Brez žic, brez razbijanja zidov

Tako zelo unikaten je zato, ker je zasnovan kot avtonomna brezžična akumulatorska naprava. S tem patentiranim izdelkom ekey odpravlja glavno pomanjkljivost dosedanjih biometričnih rešitev, ki so običajno zahtevale predpripravljeno napeljavo in so na obstoječih objektih zaradi gradbenih posegov pogosto povzročale dodatne stroške.

Montaža čitalnika ekey UNO je izjemno preprosta. Namesti se ga na kakršnokoli steno ali fasado ob vhodna vrata. Deluje v povezavi z napravo eqiva, baterijsko napravo za elektromotorno zaklepanje in odklepanje vrat, ki se jo namesti neposredno na cilindrični vložek na notranji strani vrat, in sicer brez vrtanja in ožičenja. Obe komponenti, ekey UNO in eqiva, se napajata s pomočjo lastnega napajanja, za medsebojno komunikacijo pa uporabljata radijski signal. Na čitalniku prstnih odtisov je nameščen kompakten akumulator, ki ga je potrebno polniti približno dvakrat letno, medtem ko naprava eqiva deluje na baterije.

Še več udobja

Z ekey UNO ne vi ne vaši družinski člani nikoli več ne boste ostali pred zaklenjenimi vrati. ekey UNO omogoča zajem do 200 različnih prstnih odtisov. Z aplikacijo, ki jo namestite na vaš pametni telefon, nadzorujete posamezne dostope in določite časovna okna, znotraj katerih lahko v vaš dom dostopajo izbrani posamezniki (npr. osebje za čiščenje, varuška, inštruktor). Zdaj lahko prenehate skrbeti zaradi pozabljenih ali založenih ključev, saj imate prst vedno s seboj. Preverite na www.ekey-uno.net in si zagotovite svoj čitalnik prstnih odtisov ekey UNO.

Pametni set za naknadno vgradnjo:

  • Za vsa običajna in obstoječa vrata z mehansko ključavnico z dvojnim cilindrom.
  • Otročje lahka, preprosta montaža brez nereda, brez vrtanja, luknjanja in kablov.
  • ekey uno je primeren za zunanjo uporabo.

Prodaja in montaža sistema: ekey d.o.o., www.ekey.net, 01 53 09 495

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRekey d.o.o.
Prejšnji članekZnižajte stroške za hlajenje
Naslednji članekOkna iz lesa in aluminija
Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.