AirBird vas opozori, ko je v zraku preveč CO2

AirBird je osebni pomočnik, ki nam sporoča čistost zraka
AirBird je osebni pomočnik, ki nam sporoča čistost zraka

Onesnaženost zraka je eden izmed vodilnih razlogov slabega zdravja in počutja. Ne le zunaj, temveč tudi znotraj našega domovanja. Izdelek poimenovan AirBird pa nam sporoči, kdaj bi bilo pametno odpreti okna in prezračiti naš dom. AirBird nadzoruje količina CO2, temperaturo, vlažnost in splošno kakovost zraka. Obenem pa nam pomaga zaživeti bolj kakovostno življenje.

AirBird skrbi za naše zdravj

Mala enota imenovana AirBird je izdelana v Evropi po danskem dizajnu. Trenutno v kanarčkasto rumeni barvi meri raven ogljikovega dioksida, temperaturo, vlažnost in samo kakovost zraka v našem domovanju. AirBird hkrati v aplikaciji shranjuje kratkoročne in dolgoročne podatke o zraku in spremembah v njem.

Pripravljen je v nekaj minutah in zelo enostaven za uporabo. Potrebujemo le tri AA baterije in AirBird bo deloval vsaj eno leto. Ko ga namestimo na določen prostor v domovanju, ga prižgemo in to je vse. Ko bo v prostoru previsoka raven CO2, se bo AirBird zasvetlil in oglasil z zvokom. To bo za nas pomenilo, da moramo prezračiti oziroma odpreti okna ali vrata. Kljub temu, da AirBird neposredno ne prezračuje naših prostorov, pa nam sporoča o kakovosti zraka. Na nas je torej odločitev, ali bi imeli boljši zrak, ki ga dihamo.

AirBird® - Your fresh air companion.

Podjetje pa ponuja tudi možnost AirBird Plus, ki vsebuje tudi brezžični oddajnik. Tega lahko povežemo s pametnimi asistenti ali domačim internetom. Možna je povezava z do štirimi AirBird-i, ki jih lahko namestimo po celotnem domovanju.

Raziskave so že več let enotne pri tem, da slab zrak vpliva na naše počutje. Pada naša koncentracija in kakovost spanja, obenem pa se poveča možnost za astmo in alergije. Tako je AirBird nekaj, kar nam lahko pomaga, da sebi in svojim bližnjim omogočimo, kar se da čist zrak. Naučimo se lahko rednega prezračevanja, pomena čistega zraka in brez dvoma, da bosta tudi naša koncentracija in spanje bolj kvalitetna. Cena za vse to? Trenutno še 279,90 evrov. Kaj kmalu pa bo lahko manj, ali več.

Žiga Kastelic

SEO urednik

VIRAirBird
Prejšnji članek660 milijonov evrov za pomoč gospodarstvu
Naslednji članekZeleni urbani center kot tranzitni dostop do Shenzhena
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.