Vrtno pohištvo za poletni užitek

Vrtno pohištvo na terasi, v ozadju se vidi razgled na jezero

Koledarsko poletje sicer še ni nastopilo, a visoke temperature so nas že ponesle v najbolj priljubljen letni čas. Nestrpno čakate večerne ure, ko se bo temperatura končno ohladila, da boste lahko odprli vrata in uživali na prostem? Ni lepšega od preživljanja prostega časa v udobnem naslanjaču na vrtu, ki vas pričaka po še tako napornem dnevu v službi.

Vrtno pohištvo ustvari dnevno sobo na prostem

Pomlad in poletje sta čas, ko nas štiri stene naših domov utesnjujejo, saj je toplo vreme tako prijetno, da bi se bilo grešno skrivati pred njim. Zunanji prostor, namenjen sproščanju in druženju, je obvezna oprema vsakega doma. Pri tem morate seveda poskrbeti za čim bolj udobno vrtno pohištvo, v katerem boste z veseljem poležavali.

Vrtno pohištvo na terasi

Vrtno pohištvo podjetja Il Ambienti vam nudi raznolikost izbire in visoko kvaliteto. Ker gre za kose pohištva, ki so na prostem, je namreč ključnega pomena, da izberemo kvalitetno garnituro, ki nam bo služila več let. Prav to boste našli v pohištvenem centru Il Ambienti, kjer vas pričakujejo tudi pomladni popusti!

Vrtna garnitura za vsak žep in okus

V ponudbi je široka izbira različnih stilov in velikosti vrtnih garnitur. Ste pristaš modernega minimalističnega dizajna? Ali imate raje domačnost toplega lesa? V obeh primerih boste našli pravo vrtno pohištvo zase. Imate majhen zunanji prostor in potrebujete le naslanjač? Ni problema. Vaši otroci želijo sedežno vrečo? Tudi to vam je na voljo.

Prelistajte katalog

Po nasvet se obrnite na strokovnjake

V podjetju Il Ambienti se ponašajo s profesionalnimi in izkušenimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izbiri vrtnega pohištva. Če niste prepričani, katera garnitura bi bila prava za vaš zunanji prostor, jih le povprašajte za pomoč in z veseljem vam bodo pomagali. Več informacij o ponudbi vrtnega pohištva najdete v pomladnem katalogu. Poskrbite za poletno uživanje na svežem zraku in si ustvarite oazo na lastnem vrtu!

Sedežni vreči ob bazenu

info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Prejšnji članekFisker razkril prve informacije o E-vozilih PEAR in Ronin
Naslednji članekVabljeni na Marlesov dan odprtih vrat – popolnost bivanja v hiši, kjer diši po domu
logo ILAmbienti
info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.