Senčila Bled: Lamelne zavese tudi v stanovanjih

NOtranje lamelne zavese Senčila Bled

Lamelne zavese ali navpične žaluzije so senčila, ki jih lahko uporabite tudi v stanovanju. Sodijo med kvalitetnejša senčila, namenjene pa so zasenčevanju srednjih in večjih steklenih površin.

Z njimi lahko uravnavate količino svetlobe v prostoru glede na vaše želje in potrebe. Lamelne zavese vaš prostor zasenčijo in obenem ustvarijo prijetno, svetlo okolje. Na voljo so trakovi v treh različnih širinah: 250 mm, 127 mm in 89 mm, na voljo pa so vam tudi lesene lamelne zavese.

MEHANIZEM

Mehanizem za premikanje lamelnih zaves je zelo preprost in služi za odpiranje oziroma zapiranje lamel ter regulacijo oziroma pretok svetlobe. Karnisa lamelne zavese je iz aluminija.

MATERIALI

Nabor materialov pri podjetju Senčila Bled d.o.o. je zelo širok. V grobem se delijo na dva pomembna sklopa:

  • standardni materiali
  • tehnične tkanine

Pri tehničnih tkaninah so v ospredju zelo poznani screen materiali v različnih odtenkih z različnimi karakteristikami glede propustnosti. Prednost pred dekoracijo ima pri teh tkaninah vsekakor funkcionalnost, saj med vsemi najbolje preprečuje vdor sončnih žarkov in segrevanja. Poleg tega je znana še opal folija, ki zelo dobro senči, omogoča nemoteno delo z računalnikom, pušča pa pogled navzven. Deluje nekako po principu zatemnjenega stekla.

Standardne tkanine so vse tiste, ki so kot odlična mešanica poliestrov zelo kvalitetne in nudijo izjemno široko paleto barv ter vzorcev. Zelo priljubljene za ustvarjanje kontrastov, popestritev prostora, dobrodošle v otroških sobah, prav tako tudi v poslovnih prostorih, kjer prevladujejo umirjene elegantne barve, kot sta bela in siva.

Naravne tkanine  postajajo vse bolj privlačne za širšo populacijo.

V obdobju, ko nas prehiteva čas, se radi vračamo k naravi, k prvinskosti. To nam v zavetju doma omogočajo senčila iz naravnih materialov. Les, juta in papir obdelani s sodobno tehnologijo na način, da služijo namenu senčenja, hkrati pa ustvarjajo prijetno toplo okolje. Primerno za vse stile, saj gre ob primernem izboru tipa in barve senčila naravno z roko v roki s sodobnim načinom gradnje.

info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Prejšnji članekCOP24: Države niso naslovile opozoril o nujnosti ukrepanja za preprečitev podnebnega zloma
Naslednji članekIdeje za ekološka in trajnostna darila za otroke
info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.