Notranja vrata za vsak okus

Tudi ko so notranji prostori do potankosti urejeni in skladno opremljeni, notranjost ni zaključena celota, če ni nameščenih ustreznih vrat. Naš okus se z leti spreminja, vsako leto se pojavijo novi barvni trendi, določenih stvari pa se doma – roko na srce – tudi naveličamo. A nekaj je gotovo. Z večno belo ne morete zgrešiti.

Bela ni dolgočasna

V nasprotju s prepričanjem, da je bela za ljudi brez domišljije, je bela barva v resnici tista, ki daje domišljiji prosto pot. Bela notranja vrata se lepo podajo v vsak ambient in niso moteča v kombinaciji z nobeno barvo podov, sten, dodatkov. Lepo se vključijo v moderno in bolj rustikalno opremljene domove. Vrata, ki se ambientu prilagajajo z novimi površinami in vzorci so Porta Doors. V želji, da bi ponudili res široko paleto vrat za vsak okus, so oblikovali celotno linijo belih Premium notranjih vrat, ki jih odlikujejo nova lakirana površina in novi modeli.

Bela vrata Porta Doors so na voljo v beli barvi, tudi v kombinaciji z Alu intarzijami, v novi Premium dekor foliji pa so na voljo tudi podboji. Poskrbljeno je tudi za tiste, ki jih bela ne prepriča, saj so novi modeli vrat na voljo tudi v modernih barvah in z rahlo hrapavo površino, ki je prijetna na otip in pogled.

Porta Doors so na voljo v najrazličnejših barvah in teksturah.
Porta Doors so na voljo v najrazličnejših barvah in teksturah.

Ni vseeno, iz česa so

Vrata imajo lahko različna polnila. Lahko je to satovje, perforirana ali polna iverica, lepljen les in pa vse bolj popularen material MDF (angl. medium-density fiberboard, torej vlaknena plošča iz lesnih vlaken).

Po želji so lahko vrata izdelana tudi s steklenimi vložki. Steklena notranja vrata  zagotavljajo prehod svetlobe, hkrati pa  dajejo stanovanju novo dimenzijo. Lepe so tudi kombinacije polnih in vrat s stekli. Steklene površine so lahko večje ali manjše, steklo pa klasično, matirano, vzorčasto …

Podboji

Če živite v starejši hiši ali bloku, potem ste verjetno že videli kovinske podboje. Ti podboji ob namestitvi Porta Doors vrat ne predstavljajo nobene težave, saj je nove podboje mogoče namestiti kar preko starih, kovinskih podbojev. Rešitev je hitra in elegantna. Kljub vsemu so kovinski podboji, naj bodo fiksni, nastavljivi, z nad- ali ob-svetlobo, lakirani ali plastificirani, v kombinaciji z lesenimi vratnimi krili še vedno dobra izbira za bolj prehodne prostore, pa tudi za vhodna vrata.

Kovinska vrata

Najpogosteje se kovinska vrata uporabljajo za kleti ali tehnična vrata oziroma za prostore s posebnimi zahtevami, kot so bazeni, kurilnice, prehrambeni obrati … Krilo je lahko polnjeno s satovjem, mineralno volno ali polistirenom.

Notranja vrata Porta Doors so zaradi svoje prilagodljivosti, natančne izdelave in kakovosti primerne za vse prostor in za vse namene.

Za vse informacije se lahko obrnete na podjetje SEZAMY d.o.o., kjer vam bodo vedno pomagali izbrati najboljša vrata za vas. Pokličite na tel. št. 03 4903620 ali pišite na sezamy@siol.net.

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.