Najlepši izbor otroških postelj za male prince in princese

Punčka leži na postelji

Otroške postelje so pravljičen kotiček, ki poskrbi za srečen prehod pri spanju v svoji postelji vsakega otroka. Spanje v svoji postelji je za otroka lahko zelo stresno, zato jim prehod lahko olajšamo z nakupom postelje, v kateri se bo z veseljem igral in spal. V zadnjih letih so postale zelo priljubljene postelje z ogrodjem v obliki hiške.

Naravni materiali, ki dihajo

Pri izbiri otroške postelje je najbolj pomembna izbira materiala ogrodja. Otroci so zelo občutljivi na vse umetne kemikalije, zato je priporočljivo, da se izbira naravne materiale, kot je les. V Sloveniji imamo to srečo, da so naši gozdovi bogati z masivnim lesom, iz katerega lahko izdelamo najrazličnejšo pohištvo. Ogrodje iz masivnega lesa bo tudi poskrbelo, da bo postelja zdržala razigrano otroško igro in vam služila dolga leta.

Otroška postelja v obliki hiške in voziček pred njo

Zabavno ogrodje za igro in spanje

Ogrodje v obliki hiške je izjemno privlačno na pogled pa tudi zabavno za otroško igro. Vsaka majhna punčka si želi, da bi bila princeska, kar ji s posteljo v obliki hišice lahko tudi zagotovimo. Mali princi pa so lahko vladarji svojega gradu, kjer mirno spijo za grajskimi stenami. Poleg ogrodij v obliki hiše pa so zabavne tudi postelje z bralnim kotičkom za vse ljubitelje literature. Imate dva majhna otroka? Izberite posteljo, v kateri bosta lahko spala oba in si delala družbo v nočnih urah.

Prehod v mladinsko obdobje

So vaši otroci že starejši in bi raje spali v minimalistični postelji? Tudi take so lahko na pogled drugačne od klasičnih in služijo kot kavč podnevi in postelja ponoči. Ogrodje iz masivnega lesa ponovno nudi močno oporo in zagotavlja, da bo postelja vašemu otroku služila v odrasla leta.

Nizka postelja v otroški sobi

Kvalitetne postelje slovenske izdelave

Široko ponudbo otroških in mladinskih postelj najdete na spletni strani Svet v malem, kjer ponujajo kakovostne postelje iz slovenskega lesa. Kvaliteta je na prvem mestu, tako da vam bo izbrana postelja služila dolga leta. Na voljo so zabavne hiške postelje, pograd, hiška postelja z bralnim kotičkom, hiška postelja za dva otroka in nizke postelje za večje otroke. Celotno ponudbo lahko preverite na spletni strani trgovine Svet v malem. Poskrbite za udobno spanje vaših princev in princesk!

V spletni trgovini Svet v malem so za vas pripravili še promocijsko kodo MOJPRIHRANEK, s katero prejmete brezplačno dostavo z montažo.

Otroška postelja

Prejšnji članekFiat dodal dva nova hibrida in s tem dopolnil linijo
Naslednji članekInovativna tekstilna vlakna: izum, ki bi lahko pomenil preobrat v tekstilni industriji

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.