Čas je za nakup vrtnih garnitur!

Vrtna garnitura poleg reke

Deževen maj nas je zaprl v hiše, a poletje se kljub temu začenja. Kot bi mignil nas bodo navdušile visoke temperature in svoj prosti čas bomo končno lahko preživljali zunaj. Najprej pa moramo poskrbeti za ustrezen prostor, kjer se bomo lahko sprostili po končanem delu. Zato je zdaj pravi čas, da si omislite vrtne garniture, ki vas bodo osrečevale v prihajajočih mesecih.

Katero vrtno garnituro izbrati?

To je seveda odvisno od velikosti vašega vrta, terase ali balkona. Ne glede na to, koliko prostora imate na voljo, so vrtne garniture STERN odlična izbira. Na voljo imate kose različnih velikosti, materialov in barv. Če potrebujete zgolj počivalnik, so vam na voljo vrtni počivalniki kar najvišje kakovosti in udobja. V kolikor pa bi želeli izbrati celoten set vrtne garniture, lahko izberete tako, ki vam najbolj ustreza.

Vrtna gugalnica ob bazenu

Vrtne garniture STERN so znane po svoji visoki kakovosti in modernem dizajnu. Krasijo jih čiste linije, ki vašemu domu dajo pridih elegance. Na voljo vam je tudi vrtna gugalnica za zagotovljeno romantiko in vrtni ležalnik BEAN BAG, na katerem se boste z veseljem sproščali. Iščete vrtne tabureje za igrivost ob bazenu? Ponujamo vam tudi to.

Zagotovljena kakovost in eleganca

Vrtne garniture STERN bodo vašemu domu vdihnile eleganco, preživljanje prostega časa na njih pa bo čisti užitek. Najdete jih lahko na spletni strani salona Il Ambienti, lahko pa tudi obiščete prodajni salon. Tamkajšnji svetovalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in poskrbeli, da boste izbrali pravo vrtno garnituro za vaš dom.

Vrtna garnitura

info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

Prejšnji članekSlog opremljanja, ki je pravi hit
Naslednji članekEtažni lastniki, pozor. Obetata se dva razpisa
logo ILAmbienti
info@ilambienti.com|031 354 787| Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.