Kuhinje NOLTE prepričajo z elegantnimi linijami

Kuhinje se v zadnjem času močno spreminjajo in iz prostora za pripravo hrane postajajo osrednji prostor druženja ter srce vsakega doma. V kuhinji se zbira družina, pripravlja se hrana, kuha se kava za prijatelje, poteka druženje … V kuhinji preživimo veliko časa, zato je pomembno, da je izbrano pohištvo v skladu z željami in pričakovanji uporabnikov, obenem pa mora kuhinja biti funkcionalna in estetska. In take kuhinje so prav kuhinje NOLTE, ki prepričajo z inovativnostjo, barvami, tehničnimi rešitvami in pregovorno nemško kvaliteto.

Nič drugače ni z dnevnimi sobami, kjer družina preživi največ prostega časa, zato so dnevne sobe, ki jih najdete v Il Ambientih, moderne, funkcionalne in udobne.
V spletni trgovini in pohištvenem centru Il Ambienti so izbrali najboljše iz sveta kuhinj in dnevnih sob, saj želijo ponuditi le najbolj izjemne, moderne, elegantne, predvsem pa kakovostne izdelke, ki bodo v veselje in pomoč.

Njihovi strokovnjaki se redno izobražujejo, obiskujejo sejme in sledijo trendom, da bi lahko ponudili najboljšo tehnično, estetsko in cenovno sprejemljivo pohištvo, ki bodo kuhinjo in dnevno sobo spremenili v prijeten bivalni prostor, ki bo očaral tako vas kot obiskovalce.
Ko vstopite v prodajni salon ali obiščete spletno stran Il Ambienti s kuhinjami in dnevnimi sobami, vas najprej prevzamejo tenkočutne elegantne, moderne linije, ki ne pustijo ravnodušnih niti najzahtevnejših kupcev.

Vsako kuhinjo in dnevo sobo lahko virtualno izrišejo v prostor, da si kupec lažje predstavlja umestitev pohištva. Poleg tega pa v IL Ambientih zagotavljajo daleč najnižje cene v Sloveniji. S kuhinjo ali dnevno sobo Il Ambienti boste v vaš dom vnesli estetiko in funkcionalnost ter ga spremenili v prijeten bivalni prostor.

info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

VIRIL Ambienti d.o.o.
Prejšnji članekOdstraniti plesen okoli kadi? Nič lažjega
Naslednji članekTop 20 preprostih nasvetov za varčevanje z energijo
info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.