Samsung predstavil hladilnike s štirimi vrati za še več prilagoditev kuhinje

Samsung RF9000 hladilnik

Novi hladilniki nudijo številne prilagodljive funkcije, kot je na primer Beverage Center™ središče za napitke in dvojni ledomat, ki nudi tako običajne kocke ledu kot tudi majhne kockice, ki hitreje ohladijo pijačo 

Samsung RF9000 hladilnikSeul, Koreja – 29. marec 2021 – Samsung je predstavil najnovejše hladilnike, med katerimi so trije modeli – Stainless Steel, Bespoke, and Family Hub™. Novi hladilniki so odgovor na nove norme bivanja in so bili javnosti prvič predstavljeni na CES 2021 dogodku v januarju.

Samsung hladilniki s štirimi vrati se ponašajo s številnimi možnostmi prilagoditev. Vključujejo posebno Beverage Center™ središče za napitke, ki omogoča dostop na dva način – prek notranjega dispenzerja za vodo in vgrajenega AutoFill vrča. Vrč za vodo AutoFill se samodejno napolni s svežo, filtrirano vodo, v vrč pa lahko dodate tudi sadni sirup ali drug okus in tako naredite pijačo po svojih željah. Hladilnik vključuje tudi dvojni ledomat, ki nudi tako običajne kocke ledu kot tudi majhne kockice, ki hitreje ohladijo pijačo.

“Ponoven premislek in optimizacija prostorov za spodbujanje ugodnih bivalnih pogojev je postala ena naših prednostnih nalog – s tem odgovarjamo na spreminjajoče se potrebe uporabnikov, ki veliko časa preživljajo doma,” je povedal Hyesoon Yang, podpredsednik in vodja skupine za uporabniške izkušnje z digitalnimi aparati pri Samsung Electronics. “Novi Samsung hladilniki s štirimi vrati vključujejo številne rešitve, ki jih je mogoče prilagoditi glede na potrebe vsakega posameznega gospodinjstva.”

Samsung RF9000 hladilnikPopolna prilagoditev

Novi hladilniki s štirimi vrati so odraz nenehne zavezanosti družbe Samsung k uvajanju novih inovacij, ki uporabnikom zagotavljajo izkušnje po meri njihovega življenjskega stila. Samsung hladilniki omogočajo personalizacijo na številnih ravneh, vključno z:

  • Spremenljiva zunanjost – Uporabniki lahko s kreativno uporabo materialov in barv dajo kuhinji svoj osebni pečat – namreč novi Samsung hladilniki s štirimi vrati nudijo prilagoditev barv in tekstur z zamenljivi vratnimi ploščami.
  • Prilagodljiva notranjost – Prilagoditev notranjosti je mogoča pri vseh modelih s štirimi vrati, zahvaljujoč prilagodljivim policam in konfiguraciji predalov, ki ustvarjajo optimalne pogoje in ohranjajo živila sveža dlje časa. Hladilniki namreč vključujejo Samsung Flex Zone, vsestranski predel, ki lahko spreminja temperaturo in zadosti potrebam družine po prostoru za shranjevanje hrane. Izboljšani Flex Zone ima pet različnih temperaturnih nastavitev: zamrzovanje, rahlo zamrzovanje, meso/ribe, sadje/zelenjava in pijača. Na voljo je tudi Flex Crisper™, ki omogoča shranjevanje mesa ali rib pri optimalni temperaturi, pa tudi Crisper+™, ki ohranja svežino sadja in zelenjave.
  • Priporočila, ki temeljijo na osebnih preferencah

Family Hub™[1] prinaša prednosti prilagajanja programske opreme, zahvaljujoč storitvam z umetno inteligenco, ki nadgrajujejo življenjske izkušnje družin. Dobili boste priporočila o obrokih, na tekočem boste z razpoložljivi živili in njihovimi roki trajanja, samodejno se bo tvoril nakupovalni seznam, živila pa lahko naročite kar prek vmesnika na hladilniku.

Samsung RF9000 hladilnikBrezčasen dizajn

Novi Samsung hladilniki s štirimi vrati imajo elegantno zasnovo z ravnim zaslonom in skritimi ročaji, zato se bodo odlično vklopili v vsako kuhinjo. Family Hub™ pa lahko služi tudi kot digitalni okvir, saj uporabnikom omogoča prikazovanje umetniških del po lastni izbiri.

Za več informacij obiščite www.samsung.com.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije: 

Samsung Electronics Adriatic (SEAD), Zagreb Branch Office, Radnička cesta 37b, Zagreb, Hrvaška, Marijana Brdovnik, m.brdovnik@partner.samsung.com  

Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKako se znebiti smradu iz odtokov?
Naslednji članekNasveti in ideje za organiziranje kablov
Logo Samsung

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami.

Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.