Pralni stroj, ki deluje brez vode!

Pralni stroj, ki za delovanje ne bo potreboval vode! Kolikšen potencial ima razvoj takšnega pralnega stroja se zavedajo pri južnokorejskem velikanu LG.

Nekatere govorice kažejo, da podjetje razvija naslednjo generacijo pametnih aparatov, ki naj bi prišli na trg naslednje leto. O tem ni bilo veliko razkritega, saj je razvoj novega brezvodnega pralnega stroja trenutno v zgodnjih fazah razvoja.

 

Kevin Cha, podpredsednik Home Appliance Division di LG Electronics, ni natančno pojasnil, kako naj bi nov pralni stroj deloval in ali jim bo res uspelo narediti napravo, ki bi v vseh fazah pranja delovala popolnoma brez vode. To je za zdaj poslovna skrivnost. Vemo pa, da LG-jev model Syler, ki je bil že predstavljen, lahko že “osveži” perilo brez praška in vode.

 

A pri LG se niso ustavili tu. Dali so vedeti, da razvijajo tudi ekološki hladilnik. Prototip hladilnika, ki je v fazi razvoja, trenutno zagotavlja šest ur svežine, brez potrebe po električni energiji.

 

Takšne tehnologije bi vsekakor veliko pripomogle k zmanjšanju porabe vode in rabe električne energije, kakor tudi varovanju okolja, zato vsekakor želimo, da bi čim prej videli končne produkte v naših trgovinah.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.