Navdušite svoje obiskovalce z moderno in elegantno vinsko vitrino

Slovenska vinska kultura je iz leta v leto na višjem nivoju, število ljubiteljev vina pa skokovito narašča. Hranjenje vina, v domačem okolju, je izjemno problematično. Čeprav vsak ljubitelj vina nima možnosti, da bi si uredil lastno vinsko klet, si sedaj lahko omisli lastno vinoteko kar doma v kuhinji, dnevni sobi, pisarni …

Moderna kuhinja ni popolna brez estetske vinske vitrine. Ni pomembno katero vino želite hraniti naši enopodročni ali dvopodročni modeli bodo zagotovo zadovoljili vaše potrebe. Z uporabo vinske vitrine bo vaše cenjeno vino shranjeno na primerni temperaturi ter pripravljeno za postrežbo, vaš prostor pa bo tako estetsko dopolnjen.

 

Najugodnejša temperatura za shranjevanje vin je 10 – 14 °C, saj pri višjih temperaturah vino hitreje zori in se stara. Za popoln razcvet arome in okusa pa vino postrežemo pri različnih temperaturah, kar je odvisno od sorte vina, letnika vina, tehnologije pridelave vina. Splošno velja, da se belo vino streže pri 10 – 12 °C, rdeče pri 16 -18 °C, peneče pa pri 4 – 6 °C.

 

V zadnjih letih je postal Dunavox odločilen igralec na tržišču hladilnih vinskih vitrin. Njihovi najmodernejši modeli omogočajo nadzor delovanja, imajo izvlečne predale in so standardnih dimenzij za vgradnjo. Pohvalijo pa se lahko tudi s tihim delovanjem in nizko porabo električne energije, saj porabijo le 200 kWh/leto.

 

Podjetje AVene z Grosuplja ponuja izjemno ponudbo visoko kakovostnih vinskih vitrin za domačo in profesionalno uporabo. Več o njihovi ponudbi si oglejte na spletni strani www.vinskevitrine.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.