Konec neželenega štrlenja in “naelektrenih las” z energetsko učinkovitim sušilnikom Remington Power Dry 2000

Remington-ovi strokovnjaki so predstavili inovativen izdelek – sušilnik za lase Power Dry 2000 (D3010), ki spada v sam vrh sušilnikov na tem področju in je plod sodelovanja z vrhunskimi frizerji iz vsega sveta.

Ker pri Remingtonu že več kot 70 let skrbijo za oblikovanje in negovanje vaših las, razumejo, da želite imeti prečudovite lase, zato so na trg lansirali linijo izdelkov, s katero boste ustvarili najnovejše trednovske pričeske. Profesionalne naprave iz Remingtona vam bodo pomagale do hitrega in profesionalnega negovanja, z izjemnimi rezultati. Profesionalne rezultate lahko hitro dosežete s Power Dry 2000, kompaktnim sušilnikom, ki ima tristopenjsko nastavitev toplote in dve nastavitvi hitrosti.

Ta močni sušilnik vam bo pomagal do osupljivo mehkih las. Z 2000 W (vatov) moči in keramično ionsko mrežico bo ta pametni sušilnik poskrbel za lep videz las vsak dan, ne glede na to, kakšen slog želite ustvariti. In sedaj ste lahko prijazni do okolja in tudi do svojih las! Sušilnik namerč ponuja Eco nastavitev, ki omogoča, da med sušenjem prihranite energijo. Pametno, kajne?

Keramična ionska tehnologija omogoča gladko oblikovanje pričeske brez neželenga štrlenja, ki ne vzame veliko časa. Ta pametna tehnologija tudi za vedno opravi s statično elektriko, ki je včasih posledica centralnega ogrevanja ali krtačenja. Z vključitvijo funkcije »hladnega sušenja« pa lahko dosežete ultra-sijoče kodre in slog, ki ostane na mestu ves dan in noč.

Tudi vzdrževanje je enostavno, saj odstranljiva zadnja mrežica omogoča enostavno čiščenje.

Izdelek je na voljo v Merkurjevih poslovalnicah, po akcijski ceni. Pohitite, da ne zamudite! Všečkaj na Facebook profilu MojPrihranek.si in z malo sreče bo eden tvoj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.