Hyper: Vodni filter napredne generacije

Voda je naše neizmerno bogastvo s katerim ravna človek zelo nepremišljeno. Naravni krogotok vode ni ogrožen, če se klimatska ravnotežja ne porušijo ali če ne pride do drugih katastrof. Zastrašujoč pa je problem onesnaževanja čiste pitne vode, ki jo že stoletja uničuje prav človek s svojim ravnanjem. V želji po napredku ruši ravnotežje v naravi in s tem ogroža svoj lastni obstoj in sploh obstoj življenja na zemlji. Največja onesnaževalca pitne vode sta zagotovo industrija in kmetijstvo, ki porabita veliko vode, hkrati pa sta tudi velika onesnaževalca okolja in s tem tudi vodovja.

V Sloveniji je registriranih vsaj 3.700 vodnih virov, ki nimajo nikakršnega nadzora nad kakovostjo pitne vode.

V zemljo, vodo in zrak spuščata ogromne količine različnih odpadnih snovi, kar vse neposredno ali posredno pomeni onesnaževanje voda. Dežne kapljice padajo skozi onesnaženo ozračje na zemljo, tam raztapljajo trde odpadke, naravna in umetna gnojila ter škropiva, jih razgrajujejo in izpirajo v zemljo. S tem pa onesnažujejo podtalnico in tako tudi jezera, reke, morja,… Prisotnost ostankov nevarnih snovi v pitni vodi pa dolgoročno resno ogroža človekovo zdravje. V pitni vodi lahko najdemo pesticide, herbicide, trihalometane (THM), detergente, PCB, arzen, azbest, krom, živo srebro, svinec, kadmij, bakterije in na stotine drugih kontaminantov.

  • Kloroform – povzroča levkemijo.
  • Svinec – povzroča anemijo in poškoduje višje možganske centre pri otrocih.
  • Radon – poveča možnost za razvoj želodčnega, črevesnega in pljučnega raka.
  • Bakterije – povzročajo obolenja prebavil.
  • Pesticidi – povzročajo resne zdravstvene težave, predvsem poškodbe živčnega sistema, žlez notranjega izločanja in motnje v plodnosti.
  • Industrijske kemikalije, PCB, PNA … – povzročajo raka in degenerativna obolenja.

Preprosta in učinkovita rešitev za vse te probleme je, da VODO KATERO PIJEMO ALI UPORABLJAMO ZA PRIPRAVO HRANE, enostavno PREFILTRIRAMO.

S PREKUHAVANJEM VODE NE ODSTRANIMO STRUPOV! NAŠI FILTRI PA JIH ODSTRANIJO 99,99%.

»Vsi filtri, kateri se montirajo direktno na pipo, imajo omejeno velikost in s tem omejeno količino filtracijskega medija. Večina jih uporablja kot osnovo aktivno oglje v granulah (GAC), ki deluje adsorpcijsko, torej veže plinaste in raztopljene snovi kot posledico molekulskih sil. Večina teh filtrov sploh ne odstranjuje mikroorganizmov in imajo omejeno kapaciteto med 400 in 1200 litri. Nekateri odstranijo bakterije, niti eden pa ne odstrani VIRUSOV! Zato smo se v našem podjetju odločili, da to spremenimo in ponudimo na tržišče filter, ki bo dostopen za vsako gospodinjstvo.

Najsodobnejša tehnologija, ki jo uporablja NASA. Sedaj na voljo pri Vas doma! 

Popolnoma VARNA in ČISTA PITNA VODA iz vaše pipe. Filter odstrani klor, bakterije, parazite, viruse, težke, kovine, pesticide, insekticide, herbicide, gnojila, radioaktivne snovi in ostanke zdravil ter alge.

Hyper® ne vsebuje aktivnega oglja ampak ga odlikuje posebna tehnologija, ki jo uporablja NASA in ODSTRANI TUDI VIRUSE. Filtracijski medij je sestavljen iz različnih ionskih izmenjevalcev, ki so skupaj s nano vlakni združeni v kompakten valjast filtracijski medij in imajo možnost odstraniti celo radioaktivne izotope, ki motijo biološki potek procesov, povzročajo motnje v razvoju ali pa celo smrt. Poleg tega ima kapaciteto 3000 litrov (800gal). Vsake tri mesece se brez dodatnih stroškov regenerira celoten filtracijski medij z ioni, kar ne pomeni samo očisti ampak se mu z regeneracijo podaljša življenjska doba. Dodali smo mu tudi merilec časa, ki nas opozarja na regeneracijo in zamenjavo kartuše. Veseli smo, da nam je projekt uspel, kar pričajo vsakodnevne povratne informacije naših uporabnikov. « Hakim El Khiar, direktor podjetja DeltaCore® d.o.o.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.