Triplex Pro: Trojni filter za čisto vodo

Trojni filter za vodo Triplex Pro je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v hišo ali stanovanje in je namenjen za filtriranje in čiščenje vode za celotno gospodinjstvo.

Vodni filter Triplex Pro

V trojnem vodnem filtru so zaporedno nameščeni filtrirni vložki, ki iz vode odstranijo rjo, pesek, mivko, mulj, blato, delce velikosti 5 mikronov, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.).

Voda se v vodnem filtru Triplex Pro očisti v treh stopnjah filtracije, pri tem pa ima vsaka stopnja svojo nalogo:

  1. V prvem loncu filtra se nahaja polipropilenski mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 20 mcr, ki zaščiti naslednji filtrirni vložek, saj iz vode odstrani rjo, pesek, mivko, mulj, blato oz. nekoliko večje delce.
  2. V drugem loncu je polipropilenski mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 5 mcr, ki iz vode odstrani še finejše delce.
  3. V tretjem loncu filtra je nameščen filtrirni vložek z aktivnim ogljem GAC + KDF® 55, 9 ¾” (NSF certificiran), ki iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.). Tretji filtrirni vložek vsebuje najkakovostnejše kokosovo aktivno oglje GAC in patentiran filtrirni medij KDF® 55, ki poleg odličnih čistilnih sposobnosti deluje tudi antibakterijsko in podaljša življenjsko dobo aktivnemu oglju.
Čista pitna voda kar iz vaše pipe

Montaža in tehnični podatki

Vodni filter Triplex Pro se običajno montira na glavni vod vode, takoj za števcem vode v vodovodnem jašku. Za priključitev na vodovodno instalacijo sta na voljo priključka velikosti ¾”. Ohišje filtrov je standardne velikosti 10″, celoten filter pa zavzema relativno malo prostora in sicer ima naslednje dimenzije: širina 42 cm, višina 32 cm in globina 14 cm. Maksimalna temperatura vode, ki jo lahko filtriramo ne sme presegati 45 stopinj Celzija.

Sestava kompleta

Komplet vsebuje vse kar potrebujete za hitro in enostavno priključitev ter ključ za zamenjavo vložkov vodnega filtra.

V kompletu dobite ohišje trojnega vodnega filtra, polipropilenski mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 20 mcr, polipropilenski mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 5 mcr, filtrirni vložek aktivno oglje GAC + KDF® 55, nosilec trojnega vodnega filtra z vijaki in ključ filtra za menjavo vložkov.

Podjetje Henrik Homšak s.p. zastopa in prodaja vodne filtre namenjene za gospodinjsko rabo. Več informacij o tem in tudi drugih vodnih filtrih za vodo dobite na njihovi spletni strani www.vodni-filter.si.

info@vodni-filter.si | 041 555 270 | Spletna stran

Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA

VIRVODNI FILTER
Prejšnji članekV katerih primerih lahko objekt legalizirate?
Naslednji članekNajpogostejše napake pri prenovi stanovanja
info@vodni-filter.si|041 555 270| Spletna stran

Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.