Sponzorirano

Kako enostavno očistiti in obnoviti vodovodne cevi?

Nabrane usedline v vodovodni cevi
Nabrane usedline v vodovodnih ceveh povzročijo oporečno pitno vodo.
Sponzorirano

Na vodovodnih ceveh se nabirajo usedline in nečistoče. Nastajajo obloge, ki lahko privedejo do zamašitve cevovoda, poleg tega pa zaradi naloženih snovi tudi voda ni več neoporečna in najprimernejša za pitje. Motna, celo rjavo obarvana voda je le ena izmed nezaželenih posledic. Pretok vode se lahko z leti zmanjšuje tudi zaradi korozije cevi, vse skupaj pa lahko privede do zamašitve.

Nu Flow obnovi vodovodne cevi z uporabo epoksidne smole in metode vpihavanja. Postopek je hiter, učinkovit, izvede pa se z uporabo predvsem okolju prijaznih materialov brez nepotrebnega razbijanja in poškodovanja samega objekta. Rezultat so popolnoma obnovljeni sicer postarani in korodinirani vodovodni sistemi.

Proces oblačenja cevi z epoksijem tako predstavlja ekonomično in učinkovito alternativo tradicionalni zamenjavi vodovodne inštalacije.

Pred sanacijo se naredi oceno stanja s kamerami in opravi strokovni pregled. Nato se cevi očistijo in izsušijo. Naslednji korak je peskanje cevi, kar odstrani vse obloge na stenah cevovoda. Ko so cevi v celoti očiščene, se vpihne epoksi premaz in s tem zaščiti celotno cevovodno omrežje.

Prevleka iz epoksi smole omogoča sanacijo več vrst in različne dolžine cevi premera od 12 mm do 300 mm. Epoksi je material, zaradi katerega ne prihaja do razpok cevovoda, usedline se ne nabirajo in ne prihaja do korozije.

Investicija v obnovo s sistemom Nuflow znaša približno polovico cene klasične zamenjave cevi, cena sanacije hiše se začne pri 4.500 evrov.

Vodovodni sistem ali odtočne cevi bodo po sanaciji popolnoma odporne proti staranju, obrabi in nalaganju oblog na stene cevovoda.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version