Higienska WC školjka GROHE Sensia Arena ?

Nova in izboljšana školjka s Plasmacluster tehnologijo in možnostjo PreFlush omogoča še bolj čisto školjko! Novost je tudi keramični grelec, z izboljšanim procesom dekalifikacije!

Grohe Sensia Arena. Mehkejša za kožo, pomirjujoča in bolj higienična kot brisanje s papirjem. Uživajte v občutku lahkosti in blaginje, ki vam ga lahko prinese osebna rutina čiščenja. Sensia Arena predstavlja inovativne funkcije kot so Grohe SkinClean in Grohe HygieneClean.

GROHE Sensia Arena Functions FilmFull Version

Grohe SkinClean

Tehnologija pršenja vode vam omogoča, da izberete tip, moč in položaj pršenja. Ponudi vam izkušnjo čiščenja, ki je močna, a hkrati tudi nežno, vedno natančna in prilagojena vašim željam.

Lahko izbirate med različnimi načini pršenja. Pulzni način za nežen efekt masaže, pri nihajnem načinu pa se ročica avtomatsko premika naprej in nazaj in zagotavlja nežno čiščenje. Nastavite lahko tudi temperaturo vode saj toplo vodo zagotavlja vgrajen grelec.

Pršilni ročici sta narejeni iz antibakterijskega materiala, ki zagotavlja, da sta ročici brez bakterij cel čas. Za še boljšo higieno, sta ročici zavarovani z antibakterijskim varovalom, ki je odstranljiv.

Grohe HygieneClean

Izjemne higienske funkcije zagotavljajo izjemno čistočo. Pri Grohe so združili vodilni premaz AquaCeramic in HyperClean glazuro, ki preprečuje rast 99,9% bakterij. S tem ste lahko prepričani, da bo keramika ostala čista.

Grohe PowerFlush

Močno vrtinčasto delovanje ustvarja visoko sesalno silo za izjemno močan izpust in temeljito čiščenje vseh kotov straniščne školjke.

Avtomatsko tiho odpiranje in zapiranje

Ko se približate školjki, senzor prepozna vašo prisotnost in pokrov školjke avtomatsko odpre ali zapre. Pokrov školjke ima vgrajen mehanizem za tiho in mehko odpiranje/zapiranje.

Druge napredne tehnologije

  • Školjko lahko preko aplikacije nadzorujete in shranite svoje osebne nastavitve.
  • Daljinski upravljalnik vam omogoča, da dostopate do vseh nastavitev, do osnovnih funkcij pa lahko dostopate tudi preko stranske nadzorne plošče.
  • Školjka je osvetljena z nežno svetlobo, da v temi lažje najdete pot do nje.
  • PreFlush – preden se usedete na školjko se le-ta spere s cca. 1,5 l vode
  • Brezrobna školjka omogoča lažje čiščenje. Umazanija se na robu ne more nabirati, notranjost školjke pa je čista in svetla.
  • Plasmacluster tehnologija – pozitivni in negativni ioni se sprostijo v straniščni školjki. Le-ti potem oksidirajo in odstranijo bakterije v notranjosti straniščne školjke.
  • Vgrajeni sušilec na topli zrak zagotavlja hitro in nežno sušenje. Takoj, ko se usedete na školjko, se aktivira filter proti neprijetnim vonjavam.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRGrohe
Prejšnji članekJe talno ogrevanje res boljše od radiatorskega?
Naslednji članekV drugem četrtletju 2019 nižje povprečne cene zemeljskega plina

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.