V novem letu si podarite svežino!

Le kdo ne bi v svojih bivalnih prostorih imel zdravega zraka brez škodljivih delcev, ki jih z dihanjem vnašamo v pljuča, nič več neprijetnega vonja po zatohlosti, črnih sten (ki se  pojavijo pri tistih, ki z vgradnjo prezračevalnega sistema čakajo predolgo), težav z alergijami na cvetni prah in nič več izgub toplote v zimskem času?
Vse to vam lahko omogočijo prezračevalni sistemi Lunos, ki ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni.
Ponujajo vam tudi znatne prihranke pri ogrevanju, in to ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških. Decentralni prezračevalni sistem vam v dom profesionalno vgradijo v enem dnevu in za sabo celo pospravijo. Zdelo se bo, kot da jih sploh ni bilo pri vas in kot da v vašem domu ni nič kaj novega.
V teh prazničnih dneh je podjetje Lunos pripravilo prav posebno ponudbo za vse, ki si želijo varne, ekonomične in zdrave kulture bivanja.
Namesto 2.500 EUR boste za družinski paket, v katerem so vključeni dva najbolj prodajana prezračevalna elementa v Sloveniji e2 in najtišji ventilator na svetu Silvento, odšteli zgolj 1.500 EUR, saj vam podjetje Lunos in Eko sklad podarita svežino v vrednosti 1.000 EUR !
Rekuperator e2
Rekuperator e2
To je zagotovo najbolj učinkovita prezračevalna kombinacija za zdrava pljuča vašega doma. e2 elementa bosta zagotavljala zdrav zrak in suhe stene brez plesni v bivalnih prostorih, kot so dnevna soba, spalnica in otroška soba, Silvento pa bo iz vaše kopalnice ali kuhinje odvedel vso odvečno vlago.
Ventilator Silvento
Ventilator Silvento
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

VIRLunos
Prejšnji članekLesna biomasa in toplotna črpalka – kombinacija v pravo smer!
Naslednji članekKamini na drva – srce sodobnega doma
logo Lunos
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.