Prezračevalni sistem za vsak dom

Za boljše splošno počutje, boljše delovanje imunskega sistema in prijetnejše bivanje, je izjemno pomembno, da nas obdaja čim bolj čist in svež zrak. Ta igra posebej pomembno vlogo v času nočnega počitka, a kaj, ko ponoči marsikdo zaradi izgubljanja toplote prostorov raje ne zrači. Rešitev?

Imeti urejene ustrezne bivalne pogoje ne pomeni le živeti v dovolj velikem domu z dovolj stvarmi na razpolago. Sicer ste verjetno v času, ko smo prisiljeni biti več časa doma med štirimi stenami opazili, da bi bil kakšen kotiček potreben osvežitve ali spremembe. Verjetno pa kljub morda malce večjemu občutku utrujenosti ali draženju dihal in oči ter težav s kožo niste pomislili, da bi morali narediti tudi nekaj na področju prezračevanja.

Ustrezen zrak – boljša odpornost

Za življenje je pomembno, da je zrak, ki ga dihamo, ustrezen. Zrak je ustrezen, ko je primerno vlažen, je v njem pravilno razmerje med kisikom in CO2 ter je ogrevan oziroma hlajen na primerno temperaturo. Ob pomanjkanju kisika se lahko pojavljajo dihalne težave, glavobol, utrujenost, težave s koncentracijo. Ob neustrezni vlažnosti zraka prihaja do draženja pljuč in dihalnega aparata nasploh. Suh zrak povzroča tudi pekočino v očeh, ob pretirani vlagi pa se lahko začne razraščati plesen. Optimalen zrak je mogoče zagotoviti preprosto z namestitvijo ustreznega sistema prezračevanja.

Lunos prezračevanjeZ namestitvijo decentralnega prezračevalnega sistema, kjer se zrak v celoti prefiltrira, hkrati pa ne prihaja do prepiha in toplotnih izgub, je mogoče zagotoviti kakovosten zrak za bolj kakovostno življenje. Pri namestitvi sistema je pomembno, da izberete takšnega, katerega delovanje ne bo moteče. Prezračevalni sistemi LUNOS so recimo za uporabnike popolnoma nemoteči, saj je njihovo delovanje skoraj neslišno.

Odlična rešitev za alergike

Posebej se prezračevalni sistem Lunos izkaže za koristnega v času cvetenja rastlin in zagotavlja optimalen zrak tudi za alergike. Zračenje z odpiranjem oken in vrat lahko za alergike namreč povzroči številne težave. Hkrati se z namestitvijo prezračevalnega sistema izognete vsem težavam z zračenjem poleti v hudi vročini ali v zimskem mrazu. Ne glede na zunanje razmere, sistem Lunos v prostorih zagotavlja ustrezno svež zrak.

Ker se v podjetju Lunos zavedajo, da je vsak ponoven začetek težak, so naredili korak naproti vam. Pripravili so pomladansko akcijo s kar 40 % popusta. Ob 20 % subvencije Eko sklada, podarijo še dodatnih 20 % Lunosove subvencije.

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekDelo od doma in vse njegove prednosti
Naslednji članekNakup toplotne črpalke: ste preverili, ali ima ustrezne lastnosti?
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.