Poskrbite za ustrezno prezračevanje vašega doma

Odprta okna

Svež zrak je izredno pomemben v hladnejših mesecih, ko okna zapiramo pred mrazom in ne skrbimo za redno prezračevanje. Še posebej v trenutnih razmerah je ključnega pomena, da poskrbimo za prezračevanje našega doma, saj s tem dihamo svež in čist zrak, s čimer poskrbimo za boljše zdravje in počutje.

Zakaj je prezračevanje tako pomembno?

Prezračevanje ali rekuperacija nam omogoča predvsem bolj udobno, kvalitetno in zdravo bivanje doma ali v poslovnih prostorih. Prezračevalne naprave nam obenem omogočajo tudi filtriranje zraka v posameznem prostoru/objektu, s čimer skrbimo za boljše zdravje. Obenem poskrbimo tudi za čistočo našega doma, saj se ob nerednem prezračevanju in visoki vlagi v prostorih lahko hitro nabere plesen.

Prikaz prezračevanja v stanovanju

Povečana vsebnost vlage v prostoru pa ima lahko tudi negativen vpliv na naše zdravje, predvsem na naša pljuča. V trenutnem obdobju dihalnih bolezni je zato še toliko pomembneje, da poskrbimo za ustrezno prezračevanje, ki zagotavlja zdrav in udoben način življenja.

Možnost pridobitve subvencije EKO sklada

Pri vgradnji prezračevalnega sistema vam v podjetju Klimasolar omogočajo tudi pridobitev nepovratne subvencije EKO sklada. Tako boste prihranili pri stroških, obenem pa poskrbeli za čist in svež zrak v vašem domu. EKO sklad ponuja 20 % subvencijo, vso potrebno dokumentacijo pa uredijo v podjetju Klimasolar.

Model prezračevanja

Zaupajte strokovnjakom

Visoko usposobljeni strokovnjaki podjetja Klimasolar poskrbijo za enostavno vgradnjo prezračevalnega sistema, ki bo bivanje v vašem domu spremenilo v bolj kvalitetno in zdravo. Večletne izkušnje zagotavljajo kvalitetno opravljeno delo, s katerim boste več kot zadovoljni.

info@klimasolar.si | 041 363 770 | Spletna stran

V podjetju Klimasolar, d. o. o. se s prodajo, montažo in servisom klima naprav in toplotnih črpalk ukvarjamo že več kot 20 let.

Prejšnji članekL.A. moto šov: Kaj nam prinaša po enoletni odsotnosti?
Naslednji članekKam je najbolje postaviti zamrzovalnik?
logo Klimasolar
info@klimasolar.si|041 363 770| Spletna stran

V podjetju Klimasolar, d. o. o. se s prodajo, montažo in servisom klima naprav in toplotnih črpalk ukvarjamo že več kot 20 let.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.