I-VENT: prihodnost prezračevanja

LUNOS
Podjetje Lunos, ki je v Sloveniji vodilno na področju prezračevalnih sistemov, ne počiva na lovorikah. V zadnjih desetih letih so s svojimi prezračevalnimi enotami opremili že več kot 20.000 različnih objektov, stalno pa tudi razvijajo izboljšave in novosti. Zadnja v vrsti je element I-Vent, ki s seboj prinaša poenostavljeno vgradnjo in še lažje upravljanje prezračevanega sistema.
»Ker več kot 70 odstotkov vgradenj izvajamo v naseljenih objektih oziroma gre za sanacije, je zelo pomembno, da je gradbeni poseg čim manjši (se pravi čim manj kabliranja in štemanja). Kljub temu pa sistem mora delovati optimalno,« pravi direktor podjetja Lunos Milan Kuster in dodaja, da so doslej pri sanaciji enodružinske hiše povprečno morali izvesti okoli 50 m kabliranja in posledično štemanja. Vse to so sicer uspeli opraviti v enem samem dnevu, vendar so vseskozi vseeno iskali možnosti, kako bi bila vgradnja prezračevanja lahko še bolj čista. Tako je nastal element I-Vent, ki je nadgradnja najbolje prodajanega modula Lunos e2.
ivent dnevna soba
Pametna prezračevalna enota I-Vent temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju. Sistem deluje brez hrupa in škodljivih snovi, kot tudi brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov.
Sicer pa se I-Vent pohvali tudi z vsemi ostalimi parametri, ki so za uporabnika najbolj pomembni. Porabi minimalno energije, je skoraj neslišen pri delovanju, absorbira zunanji zvoka, ima odličen toplotni izkoristek, pa tudi design notranjega difouzorja je vrhunski.
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prejšnji članekDebeljše in višje osebe so bolj ogrožene v prometni nesreči, so pokazali testi
Naslednji članekSony predstavil novo električno vozilo Vision-S 02 in napovedal harmonijo z roboti
logo Lunos

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.