Ulične solarne svetilke

Sonce je brezplačno, zato ga izkoristimo. Razsvetlite noč. 100 % brez proizvodnje ogljikovega dioksida. Kjerkoli in kadarkoli.

Po nakupu in postavitvi solarnih uličnih svetilk ni več nikakršnih dodatnih stroškov za osvetlitev, kakor je to v primeru omrežnih uličnih svetilk. Pravilno upravljanje s sončno energijo v kombinaciji z LED svetili proizvede visoko svetilnost z odlično porazdelitvijo, ki zadostuje do sedem noči, tudi v najslabših vremenskih pogojih.

Towersun 64 in 128 sta LED ulični svetilki, ki se lahko uporabljata na mestih, kjer ni oskrbe z električno energijo, oziroma je le ta oslabljena ali cenovno nedostopna. Dovolj električne energije se lahko proizvede tudi v regijah z zelo slabim vremenom zaradi kvadraste oblike s štirimi fotonapetostnimi moduli. Navpična postavitev fotovoltaičnih modulov zagotavlja nemoteno oskrbo z električno energijo tudi v zimskem času, ko pade večja količina snega.

Funkcija varčevanja z električno energijo zagotovi varno delovanje za temni del dneva, tudi v slabem vremenu. V skladu s certifikatom DIN EN13201 je TOWERSUN 64 primeren za naselja, ceste, ulice in parkirišča, predvsem tam, kjer je otežena oskrba z električno energijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.