Toplotne črpalke za vsak dom in okus

Dnevna soba s knjižnimi policami, stekleno steno, kavčem in mizo

Toplotne črpalke so v zadnjih letih postale vse bolj priljubljene. Uporabljajo se predvsem v novogradnjah, pa tudi pri obnovah in zamenjavah obstoječih starih kurilnih naprav. Zakaj so postale vodilni vir ogrevanja? Zaradi številnih praktičnih in finančnih prednosti, s katerimi na dolgi rok prihranimo kar nekaj časa in denarja.

Kakšne so prednosti toplotnih črpalk?

Glavno prednost predstavljajo nizki stroški obratovanja in vzdrževanja. Poleg tega so okolju prijazne. Že ti trije razlogi so za mnoge dovolj, da se odločijo za to obliko ogrevanja. Toplotne črpalke pa obenem ponujajo še tiho delovanje in dolgo življenjsko dobo. Pri ogrevanju ne izločajo škodljivih snovi, sistem pa ne proizvaja umazanije ali neprijetnih vonjav.

Toplotne črpalke Fujitsu

Katero toplotno črpalko izbrati?

Na trgu je kar nekaj različnih znamk toplotnih črpalk. Med boljše spada blagovna znamka Fujitsu. Je najbolj znana po svojih modelih Waterstage. Izbirate lahko med toplotnimi črpalkami z različnimi grelnimi močmi. Tako lahko prav vsak izbere tako, ki odgovarja njegovim potrebam.

Toplotne črpalke Fujitsu so energetsko varčne, okolju prijazne, visoko učinkovite in izredno zanesljive. Na voljo je široka ponudba modelov. Ena izmed glavnih prednosti te blagovne znamke pa je tudi ta, da ponuja možnost subvencioniranja EKO sklada. Vgradnja toplotne črpalke Fujitsu vam je tako na voljo po znižani ceni.

Toplotna črpalka Fujitsu

Poskrbite za svojo prihodnost

S toplotno črpalko boste poskrbeli za varčno in okolju prijazno ogrevanje vašega doma. Njeno vzdrževanje je preprosto, za montažo pa poskrbijo strokovnjaki v Klimasolar d. o. o. Ne glede na to, kakšno toplotno črpalko potrebujete in želite v svojem domu, je prava izbira Klimasolar d. o. o. V podjetju namreč zagotavljajo vrhunske in kakovostne storitve, zato boste s svojo toplotno črpalko več kot zadovoljni.

How heat pumps work

info@klimasolar.si | 041 363 770 | Spletna stran

V podjetju Klimasolar, d. o. o. se s prodajo, montažo in servisom klima naprav in toplotnih črpalk ukvarjamo že več kot 20 let.

Prejšnji članekNajhitrejši električni avtomobili na svetu
Naslednji članekGradnja nizkoenergijske hiše
logo Klimasolar
info@klimasolar.si|041 363 770| Spletna stran

V podjetju Klimasolar, d. o. o. se s prodajo, montažo in servisom klima naprav in toplotnih črpalk ukvarjamo že več kot 20 let.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.