SMART HOME – Maksimalno udobje se začne tukaj

Vaš ogrevalni sistem je odgovoren za toploto, prispeva pa tudi levji delež k vašemu računu za energijo. Seveda lahko nastavite fiksno nizko ali visoko temperaturo na termostatu, vendar pa to tudi prinaša probleme. Morda je prehladno, ko pridete domov, ali pa je dovolj toplo, vendar se za to ves dan zapravlja energija. Seveda so nekateri ogrevalni sistemi na voljo s tedenskimi ali dnevnimi programi, vendar pa je vse skupaj možno izvesti še pametneje!

Pametno ogrevanje >>

Tako kot je od pametne tehnologije za pričakovati, lahko pustite, da vaše ogrevanje razmišlja in ukrepa namesto vas. Pametni termostati vedo, če ste prisotni ali odsotni. Lahko se naučijo, kdaj pridete domov, tako da lahko predhodno ogrejejo vaš dom in pri tem ves dan ne zapravljajo energije. In najbolje pri tem je, da se vam ni treba lotevati zapletenega postopka namestitve. Sistem se sam uči in ga je možno zelo hitro in enostavno namestiti. Ali želite imeti še večji nadzor nad svojim ogrevalnim sistemom? Ti pametni sistemi imajo WLAN-povezavo, tako da lahko dostopate do njih s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom s poljubnega mesta na svetu, v kolikor jih povežete s svojim omrežjem.

Ali nimate sistema s sobnim termostatom ali pa želite v določenem prostoru nastaviti drugačno temperaturo? Potem svoje radiatorje nadgradite s pametnimi radiatorskimi termostati in že imate ustrezno rešitev. Majhni elektronski termostati z Bluetooth ali WLAN-povezavo lahko zmanjšajo energijsko porabo radiatorja do 30 %. Namestite ga v nekaj minutah, nastavite tedenski, dnevni ali urni program ter ga povežite s svojim pametnim telefonom.

S pametnimi rešitvami za ogrevanje boste imeli večji nadzor nad svojimi računi za energijo.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.